Qlandia
Singles’ Day v Vitapurju
Vitapur praznuje največji festival nakupovanja: dan samskih (Singles' Day) in naznanja začetek nakupovalne sezone.

Kar 5 dni razvajanja in obdarovanja z vrhunskimi izdelki blagovnih znamk Vitapur, Hitex, Svilanit, Rosmarino, Scandinavia in 4Kiddo po neverjetno nizkih cenah.

Na že znižane cene izdelkov še dodatni 11 % popust na celoten nakup! 

Praznujte z nami!


Veljavnost akcije: od 7. 11. do 11. 11. 2019.

Več o akciji na www.vitapur.si in v prodajalni Vitapur. Vabljeni!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto