Qlandia
Nova PANDORA kolekcija
Predstavljamo Vam kolekcijo Pandora My True Colours.
Nova PANDORA kolekcijaBarve vzbujajo razpoloženje in čustva, zaradi česar se počutimo mirne ali polne energije, igrive ali zamišljene. Izkoristite pozitivne barvne učinke v tej sezoni z našo kolekcijo prstanov Pandora My True Colours. Biserna silhueta našega dizajna Purely Pandora je brezčasna in moderna, medtem ko barva zaseda osrednji del prstana. Vsaka barva kamna ima drugačen pomen; označuje vašo osebno identiteto ali predstavlja nekoga ali nekaj, kar imate radi. 

Iz naše kolekcije Pandora My True Colors izberite barvo, ki Vas opisuje. - My True Colours
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto