Qlandia
Vučkov Valentinov komplet
Vučko d.o.o. ob dnevu zaljubljencev poskrbi za nasmeh na obrazu tvoje boljše polovice. Ne beli si več glave kakšno darilo kupiti za Valentinovo, tako, da bo izkazalo pravo mero naklonjenosti, hkrati pa ne bo le še en praholovec na polici, ampak bo resnično PRAKTIČNO darilo.

˝Ljubezen je vse, kar potrebuješ, a tudi novih COPAT bi se vsak razveselil!˝

Zate smo pripravili idealen DARILNI KOMPLET COPAT, ki ga bo vesel tudi vsak moški, pa naj bo to tisti ki ga bo podaril, ali pa ga bo dobil v dar. Z diskretnim vezenjem na peti, ki ponazarja vajino neskončno LJUBEZEN bodo poleg nog ogreli tudi srce.

V kolikor še nisi opravil/a nakupa s katerim boš razveselil/a svojo ljubezen hitro obišči naša prodajna mesta ali www.vucko.si in naroči svoj par!

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto