Qlandia
Comma - kombinacija udobja in elegance
Nove modne smernice prisegajo na eleganco, ki je primerna za katero koli priložnost.Seveda pa je pri izbiri stylinga pomembna kombinacija udobja in prefinjenosti, ki ju najdete vkolekcijah znamke Comma.
Začetni pomladni meseci so namenjeni ponovnemu definiranju poslovnega stila. Slednji je postal bolj ležerni, s kančkom športne elegance kjer se enobarvne kombinacije zlivajo z živahnimi barvami. Tukaj bi izpostavili karo vzorec, ki ne glede na letni čas ostaja v ospredju. Trendi se kažejo v podrobnostih kot so neonski detajli, poudarjeni šivi, kovinske zadrge in zanimivi motivi na majicah. Barve te kolekcije so črno-bela, rumena, temno zelena, bež in vedno modna olivno zelena.

Ključni kosi kolekcije so zagotovo popolna krojena obleka, rumeni in zeleni »oversize« spomladanski plašči, eleganten črni kombinezon s spodobnimi belimi detajli in obleka s cvetličnim potiskom, ki spominja na kimono.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto