Qlandia
Comma - kombinacija udobja in elegance
Nove modne smernice prisegajo na eleganco, ki je primerna za katero koli priložnost.Seveda pa je pri izbiri stylinga pomembna kombinacija udobja in prefinjenosti, ki ju najdete vkolekcijah znamke Comma.
Začetni pomladni meseci so namenjeni ponovnemu definiranju poslovnega stila. Slednji je postal bolj ležerni, s kančkom športne elegance kjer se enobarvne kombinacije zlivajo z živahnimi barvami. Tukaj bi izpostavili karo vzorec, ki ne glede na letni čas ostaja v ospredju. Trendi se kažejo v podrobnostih kot so neonski detajli, poudarjeni šivi, kovinske zadrge in zanimivi motivi na majicah. Barve te kolekcije so črno-bela, rumena, temno zelena, bež in vedno modna olivno zelena.

Ključni kosi kolekcije so zagotovo popolna krojena obleka, rumeni in zeleni »oversize« spomladanski plašči, eleganten črni kombinezon s spodobnimi belimi detajli in obleka s cvetličnim potiskom, ki spominja na kimono.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto