Qlandia
Marec v Commi posvečamo ženskam
Comma predstavlja igrivo kapsulo »Lipstick«, Artdeco pa podarja šminko za ustnice.

Modni oblikovalci znamke Comma so oblikovali igrivo kapsulo »Lipstick«, ki je sestavljena iz več bombažnih majic, ki vsebujejo vzorce šminke ali odtis ustnic, ki bodo domiselno dopolnile vsako kombinacijo za poslovno, priložnostno ali večerno priložnost. Zaradi klasičnih krojev in barvnih kombinacij je kolekcijo mogoče odlično kombinirati s poslovnimi oblekami, zapeljivimi krili, hlačami z visokim pasom, pa tudi dnevnimi kosi oblačil, kot so vaše najljubše kavbojke.

Kapsula »Lipstick« bo na voljo v trgovinah Comma od 5. marca. In ker je mesec marec posvečen ženskam, smo v sodelovanju z Artdeco pripravili posebno promocijo. In sicer ob nakupu katerega koli kosa oblačila iz kapsule »Lipstick«, vam Artdeco podari šminko za ustnice.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto