Qlandia
Marec v Commi posvečamo ženskam
Comma predstavlja igrivo kapsulo »Lipstick«, Artdeco pa podarja šminko za ustnice.

Modni oblikovalci znamke Comma so oblikovali igrivo kapsulo »Lipstick«, ki je sestavljena iz več bombažnih majic, ki vsebujejo vzorce šminke ali odtis ustnic, ki bodo domiselno dopolnile vsako kombinacijo za poslovno, priložnostno ali večerno priložnost. Zaradi klasičnih krojev in barvnih kombinacij je kolekcijo mogoče odlično kombinirati s poslovnimi oblekami, zapeljivimi krili, hlačami z visokim pasom, pa tudi dnevnimi kosi oblačil, kot so vaše najljubše kavbojke.

Kapsula »Lipstick« bo na voljo v trgovinah Comma od 5. marca. In ker je mesec marec posvečen ženskam, smo v sodelovanju z Artdeco pripravili posebno promocijo. In sicer ob nakupu katerega koli kosa oblačila iz kapsule »Lipstick«, vam Artdeco podari šminko za ustnice.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto