Qlandia
Rimmel Bus Tour
V soboto, 10. septembra 2016 se nam pridruži ob 11. uri na znamenitem angleškem avtobusu legendarne znamke ličil Rimmel iz Londona, ki te bo čakal pred trgovskim centrom Qlandia v Novem mestu! 
Rimmelove umetnice ličenja te bodo brezplačno naličile z izbranimi trendovskimi ličili!

Pozor! Samo na dan dogodka bo v poslovalnici DM Qlandia v Novem mestu veljal poseben 25 odstotni popust na vse izdelke znamke Rimmel!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto