Qlandia
Dan živali v Qlandii
Društvo za zaščito živali Novo mesto, vam bodo v soboto, 8. oktobra, v našem centru predstavili njihovo delovanje in vas ozaveščali o odgovornem ravnanju s hišnimi ljubljenčki.
Obiščite stojnico Društva za zaščito živali Novo mesto, kjer boste prejeli pomembne informacije o pomenu sterilizacij in kastracij živali ter o odgovornem lastništvu. Obenem pa boste lahko tudi donirali za hrano in prostovoljne prispevke za živali. 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto