Qlandia
Predstavitev Avto športnega društva Novo mesto
Med 6. in 8. aprilom 2018 vabljeni na razstavo dirkalnih vozil. 

Predstavilo se bo Avto športno društvo Novo mesto, član Zveze za avto šport Slovenije – AŠ2005, ki se ukvarja z aktivnostmi povezanimi z avtomobilskim športom. Njihovi člani so športni funkcionarji, dirkači in ljubitelji avto športa. Dejavni so v Sloveniji in tujini. Društvo je že nekaj let zapored soorganizator »domače« velike mednarodne gorsko hitrostne dirke Gorjanci.

Na ogled bo postavljenih nekaj dirkalnih vozil, med katerimi bo izstopala atraktivna in legendarna Lancia Delta, ki je ena izmed ikon svetovne zgodovine avto športa. Predstavljeno bo delo športnega funkcionarja z improvizacijo sodniškega mesta na dirki. Svoje delo bodo skozi zanimive fotografije in videe predstavili profesionalna fotografa in snemalec. 

Otroci se bodo v risalnem kotičku poskusili v barvnih kreacijah dirkalnih vozil. 

Za vse željne informacij bodo na razstavi prisotni tud člani društva, ki bodo z veseljem odgovarjali na vsa vaša vprašanja.

Vabljeni!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto