Qlandia
Zabavni tek za otroke Run4Fun
1. september 2018 ob 10:00 uri. 
KAJ?
Run4Fun je zabaven tek skozi različne ovire, prilagojen za osnovno šolske otroke od 6-14 let. Otroci se bodo na prilagodljivi trasi, primerni njihovim zmogljivostim in starosti, zabavali ob premagovanju različnih ovir.

PRIJAVA
Otroci se lahko prijavijo sami ali v skupinah. Prijavnina za enega otroka je 5€. V prijavnino je všteta spominska majica in medalja.

KDAJ?
Zaključek Ql športnih uric z Run4Fun tekom bo potekal pred Qlandio v Novem mestu, 1. 9. 2018 ob 10.00.

KJE?
Prijave so možne na kraju dogodka pred začetkom, na spletni strani run4fun.si ali na stojnici ob poligonu pred Qlandijo. V primeru slabega vremena bo dogodek v notranjih prostorih Qlandie.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto