Qlandia
Velika otvoritev trgovine Vitapur Novo mesto
Vitapur v četrtek, 27. septembra 2018, ob 9.00 odpira vrata prenovljene trgovine v Qlandia Novo mesto, ob tej priložnosti pa vas pričakujejo z darili in ugodnostmi.

Na enem mestu vam ponujajo bogato ponudbo izdelkov za spanje, dom in prosti čas. Izbirajte med pestro ponudbo blagovnih znamk za urejen dom: Vitapur, Hitex, Rosmarino, Svilanit in Scandinavia. 
Ob otvoritvi nove trgovine prejme prvih 100 kupcev DARILO: brisača Fiona dimenzije 50 x 100 cm*

Čaka vas tudi posebna otvoritvena ponudba!

SAMO 5 DNI - od 27. 9. do 1. 10. 2018
  • Nakupujte posodo Rosmarino ECO COOK do 60 % ceneje
  • Dekorativna odeja Svilanit Toscany 50 % ceneje
  • Vse posteljnine 1+1 GRATIS (cenejšo ali enake vrednosti podarimo)
Vabljeni, da izberete najboljše za svoje dobro počutje!
* Akcija “darilo brisača Fiona dimenzije 50 x 100 cm” velja samo na dan otvoritve, 27. 9. 2018, ob nakupu nad 19,90 eur v trgovini Vitapur Novo mesto (nakupovalni center Qlandia Novo mesto, Otoška cesta 5, Novo mesto). Vsak kupec lahko darilo (eno brisačo Fiona dimenzije 50 x 100 cm) prejme samo enkrat. Na voljo so 4 različne barve (bež, modra, roza, turkizna). Kupec prejme barvo brisače, ki je v danem trenutku na voljo. Popusti, darila in ostale akcije se med seboj ne seštevajo. Akcija velja do razdelitve daril.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto