Qlandia
Jole Cole vabi na otroško zabavo
V družbi priljubljenega čarovnika in maskote Qlare bomo z nasmehom skočili v pomlad.

V Qlandio Novo mesto prihaja velika otroška zabava, na kateri se bodo do solz nasmejali tako mali kot veliki. Karizmatični čarovnik Jole Cole vas bo očaral s polno torbo osupljivih trikov in celo zakladnico norčij. Le kaj bo v družbi naše maskote Qlare ušpičil?

Otroci boste lahko skupaj s Qlaro tudi posadili svojo rožico ter se naučili veliko o prebujanju narave in skrbi za male rastlinice v pomladnih dneh.

Vabljeni, da se pridružite valu neustavljive zabave v sredo, 24. aprila, ob 18.00.

To pa še ni vse! QL pomlad poteka v Qlandii kar cel mesec z dogodki za prav vsak okus. Preverite dogajanje tukaj ter sledite na Instagramu pod #QLpomlad
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto