Qlandia

Glasba & Popolna preobrazba v Qlandii Novo mesto

V petek, 14. 6. 2019, vabljeni na dogodek Radia Krka, s številnimi glasbenimi gosti in finalistkami akcije Popolna preobrazba.

Radio Krka praznuje 25 let

Le kdo ni odraščal ob prijetnih melodijah Radia Krka. Radio s pomembno tradicijo je z nami že četrt stoletja in seveda smo se na pomembno obletnico odzvali z idejo, da pri nas gostimo popolno rojstnodnevno zabavo. V Qlandii Novo mesto bo Radio Krka v petek, 14. junija med 16.00 in 20.00 uro priredil pravi glasbeni spektakel s številnimi glasbenimi gosti in dobrimi željami za priljubljen radio. Se boste na petkovo popoldne družili z nami – ne boste sami! 

Vabljeni na zabavo, ki bo zagotovo odmevala po vseh kotičkih Qlandie in še dlje!

Na odru Qlandie Novo mesto bodo za prijetno vzdušje poskrbeli:

Vili Resnik
Saša Lešnjek
Clemens
Rebeka Dremelj
Urban Vidmar
Manca Berlec
Natalija Verboten
Alya

Od 18.00 do 19.00 veliki finale Popolne preobrazbe

Poleg glasbenega dogajanja se bo na ta dan odvil tudi finale akcije Popolna preobrazba. Pet finalistk se bo tako predstavilo v svoji novi podobi, delilo izkušnje in nasvete, kako se lotiti temeljite spremembe življenjskega sloga. Z nami bodo tudi diplomirana dietetičarka Katja Simić, vedno nasmejana ambasadorka Zale Tjaša Kokalj Jerala ter vrhunski športnik in trener Damjan Fras. Skupaj se bomo skušali dokopati do temeljnih načel zdravega življenja, čakajo pa vas tudi mala praktična darila, ki jih bodo gostje med dogodkom razdelili.

Čaka nas popoldne dobre glasbe in prijetnega druženja. 
Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?