Qlandia
Ljubljenček kot fotomodel

Imate doma domačo žival in je nikakor ne morete ujeti v lepi sliki? Zbrali smo nekaj nasvetov, kako narediti najlepšo sliko vašega najboljšega prijatelja.

 HRČKI 

Pri fotografiranju hrčka svojo pozornost posvetite ozadju, ki naj bo čisto, saj bo le tako vaš ljubljenček prišel do izraza. Uporabite stojalo in bodite potrpežljivi.

 MORSKI PRAŠIČKI 

Za dobro fotografijo morate dobro poznati svojo žival, saj se težko umirijo in hitro prestrašijo. Ne slikajte jih dlje kot 10 minut, prijatelj pa naj vam pomaga s priboljški.

 PTICE 

Kletka naj bo v višini vaših oči in se pred slikanjem z njim pogovarjajte. Če je dovolj domača, jo vzemite iz kletke in slikajte na roki ali kosu pohištva, drugače jo pustite v kletki in lovite detajle.

 PSI 

Pri slikanju psov morate biti potrpežljivi. Naj se navadijo na fotoaparat in naredite veliko slik. Vedno se spustite na njegovo višino in prosite prijatelja za pomoč, da vas bo pes gledal.

 MAČKE 

Mačke so izjemno nepredvidljive, zato nosite fotoaparat vedno s sabo. Zamislite si svojo sliko in jo pripravite za sodelovanje s priboljškom. Mačke so naravni modeli, le ne prestrašite jih z bliskavico.

 KUNCI 

Svojega kunca če se le da fotografirajte zunaj, na naravni svetlobi. Položite ga v vedro ali na travo, kjer bo imel dovolj prostora za poziranje. Najboljši so svetli, oblačni dnevi za živahnejše barve.

Vse za svoje ljubljenčke poiščite v Qlandii!

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#nasvet #šport
Eno pametno, prosim!

Pametne ure osvajajo svet. Že imate svojo?

#nasvet
Kaj beremo to jesen?
Čas je, da oblečemo mehek pulover, se zabubimo pod najljubšo odejo in polni navdušenja potegnemo novo knjigo na plan.
#nasvet #zdravje
Poletna intimna nega

Za intimno nego moramo seveda poskrbeti v vsakem letnem času, vendar je poleti še toliko bolj pomembno da se je lotimo pravilno. Vročina in vlaga spodbujata potenje, kar je lahko izjemno neprijetno za intimne predele. Na kaj moramo biti v vročih dneh še posebej pozorni?

#nasvet
Kuža in jaz: kako se odpraviti na počitnice z avtom
Prihaja poletje in čas, ko razmišljamo o načrtih za počitnice. Boste svojega zvestega štirinožnega prijatelja vzeli s seboj na pot? Da bo vožnja s kužkom v jeklenem konjičku prijetna in varna za vse, je potrebno upoštevati nekaj preprostih pravil.
#nasvet
7 QL trikov, kako lahko uporabite zobno pasto

To, da poskrbi za čiste zobe in svež zadah že vsi vemo. Kaj pa lahko še očistite z njo?

#nasvet
4 domači postopki barvanja pirhov
Od otroško zabavnih do moderno elegantnih – pripravili smo vam kar nekaj idej, kako doma ustvariti prelivajoče se barvne pirhe in z njimi okrasiti velikonočno mizo.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto