Qlandia
Za sproščene aktivnosti najmlajših

Izberite primerna oblačila za vašega otroka v trgovini Prva liga. 

Za brezskrbno igranje ali nemotene športne aktivnosti je zelo pomembno, kakšna oblačila izberemo za naše najmlajše. Od oblačil je namreč odvisno, kako se bo otrok počutil, in posledično, koliko bo užival v posamezni aktivnosti.

Preden se z vašimi malčki odpravite v iskanje novih oblačil za prosti čas, si oglejte spodnje lastnosti, ki jih je pametno upoštevati pri nakupu tovrstne garderobe.

QL namig: Vse te lastnosti so prisotne v oblačilih iz otroške kolekcije Adidas.

Prileganje

Ni hujšega, kot da neprimerno oblikovano oblačilo ovira otroka med aktivnostjo. Predolge hlače in rokavi ali material, ki utesnjuje čez ramenski obroč, sta le dve izmed mnogih nadlog neprimerno krojenih oblačil za prosti čas. 

Pri nakupu torej vedno pazite, da se oblačilo prilega otrokovi postavi ter da je narejeno iz takih materialov, ki ne bodo ovirali sproščenega gibanja.

Varnost

Mogoče se na prvo žogo zdi nemogoče, vendar tudi neprimerno izbrana oblačila lahko spravijo otroka v nevarnost med aktivnostjo. Zato pri nakupu športnih oblačil izberite take materiale, ki so zdravju neškodljivi, ter se izogibajte nepredušnim materialom, ki lahko v skrajnih primerih povzročijo tudi zadušitev vašega malčka.

Izberite prave in kakovostne materiale.

Ne pozabite še na ...

Vzdržljivost

Med aktivnim preživljanjem svojega časa si otroci domislijo marsikatero situacijo. Zato izberite kakovostna oblačila, ki bodo preživela različne zunanje vplive, rahle odrgnine ali zatikanje za različne pripomočke, ki jih otroci med igro uporabljajo.

Funkcionalnost

Oblačila za prosti čas morajo biti udobna in primerna za različne vrste gibanja. Ko izbirate oblačila za otroke, pomislite tudi na enostavnost oblačenja in prilagojenost na njihove razmere. Poiščite oblačila z gumbi z enostavnim zapenjanjem, elastičnim pasom in prilagojenimi zadrgami ter tako otrokom olajšajte vsakodnevno oblačenje.

Vse za šport najdete v Qlandii

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#moda
Tanek puli – modni kos, ki ga to jesen obožujemo!

V kombinaciji z blazerjem, kombinezonom, obleko z naramnicami ali širokimi hlačami – tanek puli je modni kos, brez katerega si letošnje jeseni ne predstavljamo.

#moda
QL torbe za šolske dni

Naveličani klasičnih nahrbtnikov? Poiščite modno torbo, s katero ustvarite popoln šolski slog.

#moda
Trend: urbani safari

Nevtralni toni, ki se v utility slogu prepletajo z živalskimi vzorci, velikimi kosi nakita in modnimi dodatki, ki odražajo naravo. Dobrodošli v urbani džungli.

#moda
SOS: kako poleti rešiti jutranjo frizuro

Ste se zbudili z zaležano in neurejeno pričesko, pa ni časa za umivanje las? S spodnjimi predlogi boste jutranjo zagato hitro rešili in obenem poskrbeli za QL slog tekom celega dne.

#moda
Nori jeans pomladi 2019

5 trendovskih kavbojk, ki jih (najbrž) še nimate v svoji omari.

#moda
Kako izbrati pravo torbico za vsak dan

Upoštevajte teh nekaj pravil in našli boste torbico, od katere se ne boste mogli ločiti.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto