Qlandia
Postani QL OBRAZ
Qlandia smo ljudje. In seveda ste ljudje, ki vsak dan med nakupovanjem z nami delite drobne trenutke iz vašega življenja. Zato smo se odločili, da letos v prvo vrsto postavimo ravno vas!

Iščemo simpatične, nasmejane in aktivne ljudi, ki izžarevajo veselje do vsega, kar počnejo, in se ne ustrašijo fotografskega objektiva. Si želite sodelovati na pravem profesionalnem fotografiranju in postati QL obraz aktualne kampanje v Qlandii

Profesionalno vas bomo uredili, oblekli v najnovejše modne trende in posneli cel kup izjemnih fotografij. Vaše fotografije bomo nato objavili na naslovnici QL magazina, plakatih in ostalem komuniciranju Qlandie. 

Kaj imate vi od tega?

Izbrane QL obraze bomo nagradili za sodelovanje, jim povrnili stroške in obdarili z zbirko svežih, profesionalno posnetih fotografij.

Plus točke

... če že imate izkušnje z delom pred fotografskim objektivom.

Koga trenutno iščemo?

QL MAMA IN HČI IZ PTUJA

Mama in hči iz Ptuja ali okolice, ki bosta kot nerazdružljivi ženski team postali obraz kampanje ob mesecu žensk (marec).

Starost:

  • Mama: 30 – 50 let
  • Hči: 10 – 16 let 
(če nas s svojo energijo prepričata, bomo majhna odstopanja spregledali :))

Fotografiranje bo potekalo v tednu od 6. – 10. marca 2017 v fotografskem studiu v Velenju.

Prijavita se tukaj

QL ZALJUBLJENI PAR IZ NOVEGA MESTA

Mlad par iz Novega mesta ali okolice, ki bo svoje zaljubljene poglede in geste delil kot obraz kampanje ob mesecu mode (april/maj). Oba v paru bodita aktivna in vsaj nekoliko navdušena nad novimi modnimi trendi.

Starost obeh: 20 – 35 let (šteje predvsem mladostna energija vajinih zaljubljenih pogledov, zato bomo dopuščali tudi majhna odstopanja)

Fotografiranje bo potekalo v tednu od 6. – 10. marca 2017 v fotografskem studiu v Velenju.

Prijavita se tukaj

Ne ustrezate iskanim profilom?

Brez skrbi, tekom celega leta bomo iskali različne profile ljudi, ki bodo postali QL obraz Qlandie. Spremljajte to spletno stran, kjer bomo sproti objavljali, koga iščemo za naslednja fotografiranja.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#moda
Tanek puli – modni kos, ki ga to jesen obožujemo!

V kombinaciji z blazerjem, kombinezonom, obleko z naramnicami ali širokimi hlačami – tanek puli je modni kos, brez katerega si letošnje jeseni ne predstavljamo.

#moda
QL torbe za šolske dni

Naveličani klasičnih nahrbtnikov? Poiščite modno torbo, s katero ustvarite popoln šolski slog.

#moda
Trend: urbani safari

Nevtralni toni, ki se v utility slogu prepletajo z živalskimi vzorci, velikimi kosi nakita in modnimi dodatki, ki odražajo naravo. Dobrodošli v urbani džungli.

#moda
SOS: kako poleti rešiti jutranjo frizuro

Ste se zbudili z zaležano in neurejeno pričesko, pa ni časa za umivanje las? S spodnjimi predlogi boste jutranjo zagato hitro rešili in obenem poskrbeli za QL slog tekom celega dne.

#moda
Nori jeans pomladi 2019

5 trendovskih kavbojk, ki jih (najbrž) še nimate v svoji omari.

#moda
Kako izbrati pravo torbico za vsak dan

Upoštevajte teh nekaj pravil in našli boste torbico, od katere se ne boste mogli ločiti.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto