Qlandia
Poletne počitnice so QL tudi doma!
Poletne počitnice so QL tudi doma!

Poskrbite za ključne elemente in si pričarajte čisto prave poletne počitnice kar na domačem »pragu«! 

Sprostitev

Na vrtu ali terasi si uredite kotiček, kjer se boste brezskrbno zleknili v visečo mrežo ter v miru brali knjigo, poslušali glasbo in srkali najljubši osvežilni koktajl. 

Čofotanje

Pogumno se pridružite najmlajšim v napihljivem bazenu in bitki z vodnimi pištolami. Zabava je zagotovljena! 

Športne aktivnosti

Izberite si tiste, ki jih lahko izvajate v senci npr. tek po gozdu ali pa se športanja preprosto lotite v zgodnjih jutranjih ali v večernih urah, ko še vročine.

Vrtna zabava

Organizirajte piknik z žarom (več nasvetov na strani ???)! Vsak od gostov naj s seboj prinese že pripravljeno jed, prilogo ali solato. Ne pozabite na igre za najmlajše in zaščito pred soncem.

Večerno druženje

Naredite si domači kino na prostem: obesite projekcijsko platno, po tleh razprostrite blazine, zraven pripravite odeje, če vas bo slučajno zazeblo in v travo položite solarne lučke, ki bodo ustvarile posebno atmosfero.

Učenje

Počitnice so idealna priložnost, da osvojite novo znanje, pa naj gre za šivanje poletnih oblek, mojstrstva peke na žaru, mešanje koktajlov, kaligrafijo ali učenje osnovnih fraz v tujem jeziku, če morda jeseni načrtujete potovanje.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#nasvet #šport
Eno pametno, prosim!

Pametne ure osvajajo svet. Že imate svojo?

#nasvet
Kaj beremo to jesen?
Čas je, da oblečemo mehek pulover, se zabubimo pod najljubšo odejo in polni navdušenja potegnemo novo knjigo na plan.
#nasvet #zdravje
Poletna intimna nega

Za intimno nego moramo seveda poskrbeti v vsakem letnem času, vendar je poleti še toliko bolj pomembno da se je lotimo pravilno. Vročina in vlaga spodbujata potenje, kar je lahko izjemno neprijetno za intimne predele. Na kaj moramo biti v vročih dneh še posebej pozorni?

#nasvet
Kuža in jaz: kako se odpraviti na počitnice z avtom
Prihaja poletje in čas, ko razmišljamo o načrtih za počitnice. Boste svojega zvestega štirinožnega prijatelja vzeli s seboj na pot? Da bo vožnja s kužkom v jeklenem konjičku prijetna in varna za vse, je potrebno upoštevati nekaj preprostih pravil.
#nasvet
7 QL trikov, kako lahko uporabite zobno pasto

To, da poskrbi za čiste zobe in svež zadah že vsi vemo. Kaj pa lahko še očistite z njo?

#nasvet
4 domači postopki barvanja pirhov
Od otroško zabavnih do moderno elegantnih – pripravili smo vam kar nekaj idej, kako doma ustvariti prelivajoče se barvne pirhe in z njimi okrasiti velikonočno mizo.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto