Qlandia
Video reportaža: QL modna preobrazba
Maja in Nina sta preživeli čudovit dan z  Iggyem in njegovo QL modno ekipo. 
 Maja in Nina: 
"Modna preobrazba v Qlandii je bila zares posebno doživetje. S sestro sva preživeli čudovit dan. Družbo sta nama delala tudi zelo zabavna in prijazna modna stilista, ki odlično obvladata svoje področje. Za prijavo sva se odločili, ker si večkrat sposojava oblačila druga od druge - včasih z dovoljenjem, včasih pa tudi brez. :) Ko sva bili izbrani, sva se zelo razveselili, saj je minilo že veliko časa odkar sva nazadnje skupaj nakupovali. Kupili sva vse kar potrebujeva za najino fantastično in dolgo poletje - prelepe poletne oblekice, trenirko za športanje, sončna očala za plažo, sandale za vroče poletne dni ter športno obutev. Seveda je bilo za poletno sezono potrebno urediti tudi frizuro in z nekaj ostriženimi centimetri so najini lasje spet zaživeli v svojem zdravem sijaju. Hvala celotni ekipi, ki naju je spremljala, svetovala, zabavala in se smejala z nama. Preživeli sva zares nepozaben dan, ki bi ga lahko ponovili kar vsak vikend. :)"

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#moda
Tanek puli – modni kos, ki ga to jesen obožujemo!

V kombinaciji z blazerjem, kombinezonom, obleko z naramnicami ali širokimi hlačami – tanek puli je modni kos, brez katerega si letošnje jeseni ne predstavljamo.

#moda
QL torbe za šolske dni

Naveličani klasičnih nahrbtnikov? Poiščite modno torbo, s katero ustvarite popoln šolski slog.

#moda
Trend: urbani safari

Nevtralni toni, ki se v utility slogu prepletajo z živalskimi vzorci, velikimi kosi nakita in modnimi dodatki, ki odražajo naravo. Dobrodošli v urbani džungli.

#moda
SOS: kako poleti rešiti jutranjo frizuro

Ste se zbudili z zaležano in neurejeno pričesko, pa ni časa za umivanje las? S spodnjimi predlogi boste jutranjo zagato hitro rešili in obenem poskrbeli za QL slog tekom celega dne.

#moda
Nori jeans pomladi 2019

5 trendovskih kavbojk, ki jih (najbrž) še nimate v svoji omari.

#moda
Kako izbrati pravo torbico za vsak dan

Upoštevajte teh nekaj pravil in našli boste torbico, od katere se ne boste mogli ločiti.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto