Qlandia
Super darila, ki si jih privoščite z vašo QL darilno kartico

Ste za darilo prejeli darilno kartico Qlandia? Za vas smo pripravili nabor izvrstnih nakupov, ki jih z vašo darilno kartico lahko opravite v nakupovalnih centrih Qlandia.

Če so vas najdražji v prazničnih dneh obdarili z darilno kartico Qlandia, imate sedaj odlično priložnost, da navdušenje prazničnih nakupov podaljšate tudi v januar. Privoščite si nekaj čudovitega, izjemnega in povsem po vašem okusu. V Qlandii vas pričakuje malo morje modnih, tehničnih, športnih in drugih trgovin, kjer boste zagotovo našli pravo darilo zase.

Za lažjo odločitev, kako porabiti dobroimetje na vaši darilni kartici Qlandia, smo pobrskali po naših trgovinah in odkrili kar nekaj biserov iz aktualne ponudbe.

Stanje na vaši QL darilni kartici lahko preverite tukaj.

Darila do 20 €

Prva liga, Torba
Prva liga, Torba
Baby center, Kristali
Baby center, Kristali
Moby fashion, Ovitek za telefon
Moby fashion, Ovitek za telefon

Darila do 50 €

Pikapolonica, Sedež za kolo
Pikapolonica, Sedež za kolo
Slowatch, Nakit zanj
Slowatch, Nakit zanj
S Oliver, Suknjič
S Oliver, Suknjič

Darila do 100 €

L'occitane, Krema
L'occitane, Krema
Big Bang, Fotoaparat
Big Bang, Fotoaparat
Bags&More, Torba zanjo
Bags&More, Torba zanjo

Darila do 300 €

Hervis, Šotor
Hervis, Šotor
Pikapolonica, Nogomet
Pikapolonica, Nogomet
Stentime, Ura zanj
Stentime, Ura zanj

 Zamenjajte stare darilne bone za darilno kartico Qlandia! 

S 4. 1. 2019 darilnih bonov Qlandia ne morete več unovčiti v naših trgovinah. V kolikor darilnih bonov niste utegnili porabiti, se oglasite na prodajnem mestu darilne kartice Qlandia (INFO točke trgovin Spar in megamarketov Interspar ), kjer vam bodo denarno vrednost darilnih bonov brezplačno prenesli na darilno kartico Qlandia z neomejenim rokom trajanja.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#nasvet
Kako se pripraviti na posvojitev?
Vsak dober posvojitelj jemlje prihod novega člana družine, kar domača žival zagotovo je, resno in odgovorno. To pomeni, da se že pred posvojitvijo pozanima za potrebe določene pasme, pa tudi prav za posebnosti, povezane z izbranim kosmatincem. 
#nasvet
Kaj pomeni posvojiti domačo žival?
Imeti rad živali ali odgovorno skrbeti za njih sta dve različni stvari, ki skupaj določata dobrega lastnika domače živali. Drugače povedano, imeti rad živali je hvalevredno čustvo, skrbeti zanje pa zahteva trud in veliko odgovornost. 
#nasvet #šport
Eno pametno, prosim!

Pametne ure osvajajo svet. Že imate svojo?

#nasvet
Kaj beremo to jesen?
Čas je, da oblečemo mehek pulover, se zabubimo pod najljubšo odejo in polni navdušenja potegnemo novo knjigo na plan.
#nasvet #zdravje
Poletna intimna nega

Za intimno nego moramo seveda poskrbeti v vsakem letnem času, vendar je poleti še toliko bolj pomembno da se je lotimo pravilno. Vročina in vlaga spodbujata potenje, kar je lahko izjemno neprijetno za intimne predele. Na kaj moramo biti v vročih dneh še posebej pozorni?

#nasvet
Kuža in jaz: kako se odpraviti na počitnice z avtom
Prihaja poletje in čas, ko razmišljamo o načrtih za počitnice. Boste svojega zvestega štirinožnega prijatelja vzeli s seboj na pot? Da bo vožnja s kužkom v jeklenem konjičku prijetna in varna za vse, je potrebno upoštevati nekaj preprostih pravil.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto