Qlandia

Vlažilna moč kraljice rož!

Ste v tem trenutku žejni? Privoščite si požirek vode. Kaj pa vaša koža? 

Če je koža videti medla in utrujena, ji verjetno primanjkuje vlage. Koža je lahko dehidrirana zaradi notranjih in zunanjih vzrokov kot so bolezni, starost, slabo kroženje vode med celicami, pitje premajhne količine vode, premalo sadja in zelenjave, suh zrak, vročina, agresivni izdelki za čiščenje kože, trda voda, preveč ličil na obrazu, kava, začimbe, tobak. Ohranjanje optimalne stopnje navlaženosti kože je torej celosten proces, ki pa ga nedvomno lahko izboljša ustrezna vlažilna nega obraza.

Melvitini strokovnjaki so v laboratoriju za ekstrakcije razvili edinstven postopek za pridobivanje vrtničnega poparka, izjemno bogatega z antioksidativnimi polifenoli, minerali in sladkorji, ki pomagajo ohranjati pravo količino vlage v koži. Posušene cvetove ekološke stolistne vrtnice so namočili v vroči vodi in uporabili nežen ultrazvok, da so se iz lističev sprostile aktivne sestavine, nato pa so znanstveniki to vodo filtrirali. S tem postopkom so pridobili poparek, ki vsebuje višjo koncentracijo aktivnih sestavin kot običajni izvleček. Njegova vlažilna moč je razkrita v Vlažilni dnevni kremi za obraz, ki poskrbi za celodnevno intenzivno vlaženje ter naredi polt svežo in sijočo.

Izdelki iz kolekcije Rožni nektar s posodobljenim videzom embalaže in izboljšanimi formulami sestavljajo osvežujoč ritual, ki bo vašo kožo navlažil in ji povrnil zdrav sijaj.
Obiščite nas v prodajalnah Müller!
Osvežilno čistilno mleko

Osvežilno čistilno mleko

Čudovito Osvežilno čistilno mleko nežno odstrani ličila in nečistoče, kožo pa naredi mehko kot cvetni listič.
Osvežilna miceralna vodica

Osvežilna miceralna vodica

Melvitina osvežilna micelarna vodica je zelo priročna, saj v enem samem preprostem koraku odstrani ličila, očisti in nežno tonira kožo ter jo naredi mehko kot cvetni listič.
Vlažilni gel za oči - Melvita

Vlažilni gel za oči - Melvita

Nežni vlažilni gel za oči proti zabuhlosti in podočnjakom, obogaten s cvetno vodico damaščanske vrtnice in šipkovim oljem, je zasnovan posebej za občutljivo kožo okrog oči.
Vlažilna maska za obraz - Melvita

Vlažilna maska za obraz - Melvita

Za dodatno vlaženje dehidrirane kože poskrbi Melvitina Vlažilna maska za obraz, ki vsebuje visoko koncentracijo aktivnih sestavin.
Vlažilni gel za obraz - Melvita

Vlažilni gel za obraz - Melvita

Melvitin novi Vlažilni gel za obraz, obogaten s cvetnimi lističi divje vrtnice in cvetno vodico vrtnice, je idealen za vlaženje normalne do mešane kože.
Vlažilna dnevna krema - Melvita

Vlažilna dnevna krema - Melvita

Izboljšana formula, zasnovana z izjemno osvežilnim vrtničnim poparkom in izvlečkom iz divjih vrtnic, ki uspevajo na visoki nadmorski višini, je kot nežna sapica svežega vetra za vaš obraz.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?