Qlandia

Kako do zdravih in sijočih las tudi poleti?

Izsušeni, brez leska in po videzu slamnati lasje? Vam je kaj znano?

S takimi in podobnimi težavami se spopada vsaka druga ženska v poletnem času, glavni krivci pa so večinoma klor, sol in UV žarki. Pripravili smo vam nekaj nasvetov, kako se težavam izogniti in imeti sijoče lase tudi poleti. 

Barvanje

Tudi vi težko zdržite brez barvanja dalj časa?
Strokovnjaki iz Frizerskega salona Simple svetujejo, da se odločite za barvanje las vsaj dva tedna pred odhodom na morje, saj barva malenkostno izsuši lase, sol in sonce pa lase le še obremenita. 

Umivanje las na morju

Če ne želite, da vaši lasje po prihodu z morja izgledajo kot »slama«, si jih po prihodu s plaže dobro izperite in z njih odstranite vso sol. Za dodaten sijaj in navlaženost las si pomagajte s šamponom in balzamom iz linije MOROCCANOIL HYDRATION, za dodatno nego pa uporabljajte še MOROCCANOIL TREATMENT.

Nega las na plaži

Na plaži imejte s seboj vedno sprej z zaščito pred UV žarki. Mleko v spreju iz linije ARTEGO RAIN DANCE je obogateno z arganovim oljem ter oljem japonske kamelije in ščiti lase pred močnimi UV-A žarki, jih navlaži ter doda lesk. Mleko enostavno nanesete na celotno dolžino las ter dobro razčešite.

Nega las po dopustu

Po prihodu z morja vam svetujemo, da obiščete frizerski salon ter sebi in svojim lasem privoščite globinsko nego las. Za domačo uporabo uporabljajte kozmetiko, ki je namenjena suhim in poškodovanim lasem. Za intenzivnejšo nego pa raje namesto balzama, uporabite masko za lase. Maska globinsko prodre v lase ter jih posledično bolj nahrani. Preden pa lase posušite, nanje dodate še olje.

 Dodatni koristni QL nasveti: 

  • Uporaba klobuka na plaži ščiti lase pred močnim soncem.
  • Dolgolaske, s seboj imejte vedno elastike INVISIBOOBLE. Z njimi lahko v hipu pričarate speto frizuro.
  • Krtača za razčesavanje mora obvezno imeti mehke ščetine. Svetujemo krtačo TANGLE TEEZER ali SHINE BRUSH, ki bo nežno razčesala vaše lase.
  • Pred odhodom na morje obiščite frizerski salon in osvežite konice las, nato pa naj vam frizer splete kito.
  • Če niste oboževalka kitk, si lahko naredite »undercut« (podstriženje) na vratnem delu glave, nato pa lase spnete v čop ali figo.
1. Svoje lase pobarvajte vsaj dva tedna pred odhodom na morje.
2. Na plaži imejte s seboj vedno sprej z zaščito pred UV žarki.
3. Po prihodu z vode, si lase dobro izperite.
4. Po prihodu z morja, obiščite frizerski salon in si privoščite globinsko nego las.
5. Ko si lase doma sušite, nanje dodate olje.
Vse za nego svojih las poiščite v Qlandii
Artego milkspray

Artego milkspray

Rain and dance milkspray.
Artego rain dance linija

Artego rain dance linija

Shine brush krtače

Shine brush krtače

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?