Qlandia

QL zmagovalne prodajalne

V okviru poletne kampanje ste lahko glasovali za QL zmagovalne prodajalne. Oglejte vse TOP prodajalne, ki so prejele največ točk.

Qlandia Kranj

V Qlandii Kranj je največ točk prejela trgovina C&A, takoj za njo pa sta sledili DM in Deichmann. 
V poslovalnicah C&A ponujamo široko paleto kolekcij za vsa življenjska obdobja in vsa razpoloženja. S ponudbo želimo prinesti svež moderni slog v vsakdanje življenje naših kupcev, me glede na starost in stil oblačenja.
Trgovine smo obvestili in jih označili z zlato nalepko!

Qlandia Kamnik

V Qlandii Kamnik je zmagal Müller, ki postaja v Sloveniji vse bolj prepoznaven trgovec. Postal je sinonim za kakovost za vsak žep, s širino ponudbe, ki se prepleta z urejenostjo prodajaln in usposobljenimi sodelavci. Nabor izdelkov za nego telesa, gospospodinjstvo, ročna dela ipd. je privlačen in zanimiv za vsakogar. Za petami sta mu sledili C&A in Big Bang. V Big Bangu si oglejte široko in kvalitetno ponudbo bele tehnike, gospodinjskih aparatov ter zabavne elektronike.

Qlandia Krško

Krško je prevzela DM trgovina, saj so ji podarili največ točk. Ponudba dm drogerie je bogata tako po obsegu, kot tudi po vsebini. V ponudbi preko 10.000 izdelkov, za lepoto, zdravje, gospodinjstvo, fotografijo, nego telesa, otroka in hišnih ljubljenčkov. Prav tako sta v Krškem popularni trgovina Spar, ki ponuja velik izbor ponujajo oddelki svežega sadje in zelenjave, delikatese, oddelek mesa in sirov ter kruha in peciva, poiščite pa tudi gospodinjske, tehnične, športne in tekstilne izdelke ter igrače. Med TOP 3 prodajalne je bila izbrana tud trgovina Big Bang.
Zlata nalepka tudi za njih!

OPRAVIČILO: V jesenskem QL magazinu je prišlo do napake. V rubriki QL zmagovalne prodajalne smo v časopisu namesto DM drogerie, kot zmagovalno prodajalno Qlandie Krško navedli trgovino Deichmann. Za napako se iskreno opravičujemo!

Qlandia Ptuj

V najstarejšem slovenskem mestu je zmagala DM drogeria. Zlato nalepko pa sta prejeli tudi trgovini Orsay, ki je eno od najhitreje rastočih modnih podjetij z ženskimi oblačili in Stentime, kjer lahko izbirate med urami priznanih blagovnih znamk, pasovi ter jeklenim in srebrnim nakitom.

Qlandia Novo mesto

Novomeščani so najbolj glasovali za trgovino C&A. Müller in DM sta ji sledila na obeh lokacijah. Vse trgovine smo odeli v zlato barvo.

Qlandia Maribor

V Mariboru so največ točk namenili DM drogerii in pa Deichamnnu ter InterSparu. V Deichmannu dobite ugodno obutev za vso družino. Je Evropsko priznan napovedovalec modne obutve, ki prepoznava trende veliko prej, kot to postanejo. Trgovina interspar pa se lahko pohvali z vedno svežo ponudbo!
Vse trgovine so dobile zlato oznako

Qlandia Nova Gorica

Tako kot Novomeščani, so tudi Novogoričani najbolj glasovali za trgovino C&A. Müller in DM sta ji sledila na obeh lokacijah. Vse trgovine smo odeli v zlato barvo.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?