Qlandia

Odlok Vlade o začasni prepovedi prodaje blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji

Da bi preprečili širjenje epidemije – v skladu z odlokom vlade RS, smo z dnem 16. 3. 2020, začasno zaprli prodajalne, ki niso neposredno vezane na nujne potrebščine. V nakupovalnih centrih ostajajo odprte prodajalne z živili, lekarne, drogerije, banke, prodajalne z medicinskimi pripomočki in druge nujne službe za zagotavljanje javne varnosti in zdravja. 

 Od 30. 3. do preklica - nakup v času od 8:00 do 10:00 lahko opravijo izključno ranljive skupine (npr. invalidi, upokojenci, nosečnice). 

Pri gibanju in zadrževanju na zaprtem javnem kraju, je ob upoštevanju ohranjanja varne razdalje do drugih oseb, obvezna uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela (šal, ruta ali podobne oblike zaščite), ki prekrije nos in usta, ter zaščitnih rokavic.

PRILAGOJEN DELOVNI ČAS
Od PON do SOB so za nujne nakupe odprte trgovine 
Trgovina z živili Interspar (8:00 - 18:00)
Drogerija DM (8:00 - 18:00)
Lekarna Mačkovec (od pon do pet od 9:00 do 18:00 in v soboto od 9:00 do 17:00)
Specializirana trgovina Sanolabor (8:00 - 18:00)
Trgovina za male živali Mr. Pet (od pon do pet od 8:00 do 18:00, sobota zaprto)
Trgovina Proteini (od 8. aprila naprej: 10:00 - 18:00, sobota zaprto)

NEDELJA in PRAZNIKI
Zaprto - vse trgovine.

od 9. aprila naprej - TRGOVINA INTERSPAR
PON - SOB: 8:00 - 20:00

*Zaradi nastalih razmer se lahko odpiralni čas posamezne prodajalne, ki ostajajo odprte, spremeni naknadno. Svetujemo vam, da delovni čas posamezne prodajalne preverite na spletni strani specifične prodajalne ali pokličete v poslovalnico.
QL Blog
Poiščite modni navdih, lepotne nasvete, ideje za zdrav življenjski slog, otroške vsebine, okusne recepte in še veliko več. Na QL blogu nikoli ne zmanjka svežih vsebin za prijetno branje.
QL Blog
Akcije
Dogodki
QLara
Iščete darilo za začetek šole, rojstni dan ali drugo priložnost? Podarite Darilno kartico Qlandia, mi pa vam ob spletnem nakupu podarimo Potovalni dnevnik: Moja knjiga QL dogodivščin!
QLara
BitkaBitka
Puhovka ali plašč za mrzle zimske dni?
Puhovka

Puhovka

61 %
Puhovka ali plašč za mrzle zimske dni?
Plašč

Plašč

39 %
BlogBlog
#zdravje
Tvoja pot v aktivno življenje
Mali koraki, s katerimi boste ohranili motivacijo, naredili spremembo in obrnili svoje življenje na bolje.
#otroci
Čas je za družinsko branje!
Prihaja april, mesec knjige. Si boste kot družina vzeli čas za branje in pripovedovanje vaših najljubših knjižnih zgodb?
#moda #moda
6 rdečih luči za zgrešene nakupe
Recite ne modnim kosom, ki bodo še opremljeni z etiketo v omari čakali na boljše čase. Preverite, kako obvladati svoje nakupe in se izogniti tistim, za katere vam bo kmalu žal.
#dom #zdravje
Ostani doma: kaj pa zdaj?

Preberite naše preverjene nasvete, kako prilagoditi svoj dan, ostati družabni in predvsem zdravi.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?
InstagramInstagram

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto