Qlandia

Novoletni modni horoskop

Ko se penina hladi in razpoloženje preprede s praznično lahkotnostjo, se vsi soočamo s podobno dilemo: kaj obleči, da se bomo na novoletni zabavi kar najbolje počutili ter obenem zablesteli? Da bo najdaljša noč v letu res popolna, poglejte, kaj vam svetujejo zvezde.

Oven


Sledite vašemu znamenju in izberite ognjeno rdečo. Bodite drzni in razkrijte malo ramen, hrbta ali celo malo trebuha. Odločite se za udoben kroj, saj ste vedno v gibanju in morate imeti svobodo tudi na plesišču.

Bik


Vašo prefinjeno in uživaško plat izrazite z elegantno opravo. Za dobro počutje izberite udobno krojeno dolgo, ohlapno obleko brez naramnic iz koži prijaznih materialov. V slogu vašega znamenja očarajte vse prisotne s kombinacijo luksuznega in praktičnega.

Dvojčka


Ohranite samosvoj stil. Izognite se oblekam z dekliškim krojem, večplastnim nalaganjem materialov in pretiranimi dodatki. Izberite klasičen stil, znotraj katerega kombinirajte ženstvene in moške kroje. Postanite središče dogajanja s svojo drznostjo.

Rak


Vaše znamenje naravnost obožuje 'vintage'stil. Zato se za vstop v novo leto odločite za sodoben 'vintage' slog z oprijetim topom in razširjenim krilom v slogu pravljičnih princes. Bolj drzne pa poiščite Marilyn Monroe v sebi z obleko z izrezanim dekoltejem in lahkotnim ohlapnim krilom.

Lev


Znamenje, ki želi biti vedno v središču pozornosti, kar kliče po obleki, ki bo pritegnila poglede in pustila vse odprtih ust. Izberite krajšo, nekoliko prosojno obleko. Odenite se v barvo vašega znamenja – zlato – predvsem pa poskrbite, da se celotna oprava sveti!

Devica


Vašo praktičnost in racionalnost združite v ljubko, elegantno opravo v preprostem, a še vedno zapeljivem kroju. Z obleko, ki se zapne ali zaveže okoli vratu poudarite svoja ramena ter tako svoji diplomatski zadržanosti dodajte pikico praznične drznosti.

Tehtnica


Svojo željo po popolnosti in vedno pravi odločitvi uresničite v brezčasnem slogu. Mala črna oblekica je popolna izbira za najdaljšo noč v letu. Svoj slog dopolnite s drobnimi, skrbno izbranimi modnimi dodatki in zlato ročno torbico, ki bo ravno prav uravnovesila klasično modno izbiro.

Škorpijon


Znamenje, ki kar kliče po dramatičnem prehodu v 2017. Svojo čutnost in strast poudarite z obleko v dveh najbolj intenzivnih barvah: črni in rdeči. Za še bolj dramatičen učinek izberite oprijeto obleko s poudarjenim dekoltejem ali visokim ovratnikom.

Strelec


Vašo svobodomiselnost izrazite v novoletnem slogu. Oblecite nekaj neobičajnega in se odločite za obleko z živalskim potiskom. Izberete lahko tudi navdih daljnih kultur s svileno obleko s Kitajskim pridihom.

Kozorog


Tudi pri izboru novoletne obleke poudarite svojo ambicioznost in željo po uspehu ter se odločite za poslovni slog. Izberite obleko brez naramnic, ki sega čez kolena, za nekoliko bolj svečani videz pa ji dodajte zanimiv pas.

Vodnar


Kot znamenje napredka, novosti in ekstravagance, se za skok v novo leto odločite za futuristični slog in izberite obleko z neobičajnim izrezom, recimo krojeno na eno naramnico. Odenite se v zlate, srebrne ali svetleče potiske.

Ribi


Ribe bodo naravnost blestele v klasični večerni obleki. Ohlapna, nabrana krila se odlično podajo k vaši zasanjanosti. Odločite se lahko tudi za oprijete, rahlo nabrane kroje, ki nekoliko spominjajo na slog morske deklice. Izbirajte med odtenki modre barve.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?