Qlandia

Mrzle noge? Ne, hvala!

Naj noge ostanejo tople in modne tudi, ko pritisne polarni mraz.
Da nam polarni mraz ne zleze čisto do kosti, se običajno ovijemo v debel šal, oblečemo pleten pulover in tople rokavičke, ki nas grejejo kljub temperaturam pod ničlo. Kako pa pred mrazom najbolje zaščitimo svoje noge?

Ne pretiravajte z debelino nogavic

Zelo debele nogavice ne bodo nujno zagotovile bolj toplih nog. Največja napaka, ki jo lahko naredite v mrzlih zimskih dneh je, da predebele nogavice tlačite v svoje čevlje. Če bo čevelj zaradi nogavice postal pretesen, boste dosegli ravno nasprotni učinek. Prevelik pritisk na stopalo bo oviral cirkulacijo, noge pa bodo postopoma postale vse bolj mrzle.

QL namig: Ko obujete debelejše nogavice, poskusite v čevlju pomigati s prsti. Če se ob tem ne počutite utesnjeno, niste obuli predebelih nogavic. Seveda je rešitev tudi, da za mrzle zimske razmere kupite nekoliko večje čevlje.

Stran z bombažnimi nogavicami

V zimskih dneh se izognite bombažnim nogavicam. Ne samo, da bo bombaž hitro vpil in zadržal vlago, ob hoji po mrzli podlagi bo mokra nogavica zamrznila in ledena stopala so zagotovljena! Izberite raje nogavice iz merino volne. Volna zadržuje telesno temperaturo, kar pomeni, da bo tudi stopala ohranila dlje časa topla. Poleg tega bo tudi bolje uravnavala vlažnost stopala in ga ovila v prijetno toplo mehkobo.

Topla kavica vas ne bo pogrela

Ko vas najbolj zebe, se skušajte izogniti pijači, ki vsebuje kofein – kot sta na primer kava ali čaj – ter nikotinu. Te snovi povzročijo, da se krvne žile rahlo zožijo in krvni obtok se upočasni. Zaradi slabše cirkulacije pa vas kmalu začne še bolj zebsti.

Za največje zmrzljivce

V stopala nas pogosto zebe, ker pri hoji po mrzli podlagi podplat čevlja slabo toplotno izolira. Zato v čevelj vstavite zimske vložke, ki bodo poskrbeli za dodatno plast izolacije med stopalom in mrzlimi tlemi. Še vedno zebe? Pod prste lahko vstavite tudi majhne grelce stopal za enkratno uporabo.

Izberite pravo zimsko obutev ... ki je obenem tudi modna!

V Massu svetujejo, da za toplino vaših nog izberete izredno kvalitetne, trpežne in nepremočljive čevlje, ki bodo omilili zimski mraz in omogočili, da bodo radosti na svežem zraku trajale dlje. Hkrati pa so topli zimski čevlji iz Massa seveda tudi modni. 

Trendi boste v podloženih čevljih s toplo ovčko, ki krasi tudi zunanjost, z debelim podplatom v kombinaciji s trendi vezalkami in zaponkami v stilu planinske obutve. To zimo lahko na ulicah opazimo veliko različic priljubljenih Uggic in modnih snežk, eden največjih trendov v Massu pa so šik gojzarji v trendi srebrni in zlati barvi, ki jih krasi razkošno krzno, usnje v videzu imitacije živalske kože in vezalke s kovinskimi zaponkami. 

Lep kontrast toplega mehkega krzna in metalik usnjenih materialov ustvarja čevelj, s katerim boste to zimo tudi v največjem mrazu modne zvezde. Z njimi so stajlingi neomejeni, saj se podajo k hlačam, krilom in tako k športni kot tudi elegantni opravi. 
Z zimsko obutvijo iz Massa boste tako šik, da jo boste hoteli nositi tudi ko mraz ne bo pritiskal pod ledišče. 

V Massu pa boste našli tudi modne torbice, brez katerih stajling ni popoln in so izredno praktične, saj boste v jih spravili še tople rokavice, kapo ter vse osebne pripomočke.

Do 5. 2. izkoristite prijazne cene sezonskega znižanja vse obutve in torbic brez izjeme od najmanj -20 % do -50 %, ter še dodatnih -20 % na vse gležnjarje in škornje. 

Za več informacij obiščite spletno stran trgovine Mass. 

Vse za toplo in udobno obutev v nakupovalnem centru Qlandia
Ženska torbica

Ženska torbica

Ženska torbica Mass
Ženska torbica

Ženska torbica

Ženska torbica Mass
Gležnjarji CAT

Gležnjarji CAT

Gležnjarji brez pete
Gležnarji MnG

Gležnarji MnG

Gležnjarji brez pete
Škornji MnG

Škornji MnG

Škornji brez pete
Gležnarji NIS

Gležnarji NIS

Srebrni modni gležnarji
Gležnjarji S.Oliver

Gležnjarji S.Oliver

Gležnjarji brez pete

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?