Qlandia
Oblecite se v QL barve pomladi 2017

Oblecite se v QL barve pomladi 2017

Naj razigrana pomlad zablesti v vseh svojih barvah. Poglejte si, v katerih barvah boste ravno prav trendi, mladostni in sveži, ko se boste v prvih toplih dneh podali na mestne ulice ali piknik v naravi.

Sveže zelena

To je barva, ki naravnost kliče po pomladi. Sočen, svež, zelen odtenek s kapljo rumene, ki spominja na prve dni pomladi, ko se narava prebudi in s prvimi poganjki obnovi svoj zeleni plašč, vas bo v trenutku navdihnil z novo energijo.

Rožnata

Vse od nežnih sladolednih tonov do udarnih fuksija odtenkov. Rožnata barva bo ponovno vnesla noto dekliške ženstvenosti v prve tople pomladne dni. Izberite odtenek, ki se najbolje zlije z vašo osebnostjo, in se predajte objemu cvetličnega razkošja.

Turkizna

Barva neba ob prijetnem sončnem dnevu in razposajenih bisernih voda, ki vnesejo življenje v razposajene pomladne izlete. Prijetna, pomirjujoča modra z drobnim kančkom zelene je kot nalašč ustvarjena za lahkotna pohajkovanja in sprostitev po naporni zimi.

Topli sončni odtenki

Najbolj drzni boste zagotovo to pomlad energijo črpali iz živahnih modnih kosov v ognjenih odtenkih sonca. Sočna rumena, drzna oranža ali večna rdeča so izbire, ki vas bodo na vsakem koraku naredile opazne in odražale vaš ognjevit in iskriv značaj.

QL nasvet: Kako kombinirati barvna oblačila

Si želite v svojo garderobo vnesti več barvitosti, vendar se bojite, da boste na koncu videti kot klovn? Sledite tem nasvetom in vsak strah bo popolnoma odveč.

  • Izberite različne odtenke iste barve. Taka kombinacija deluje vedno umirjeno in skladno.
  • Oblecite se v komplementarne barve, torej barve, ki si stojijo nasproti v barvnem krogu. Zelena in roza, temno modra in oranžna, rumena in viola, pa tudi rumena, rdeča in temno modra so vse kombinacije, ki bodo kljub intenzivnemu kontrastu delovale skladno.
  • Močne barve kombinirajte z nevtralno črno, belo ali sivo. S tem drznost nekoliko umirite.
  • Če šele zbirate pogum za bolj barvit slog oblačenja, se lahko v začetku poigrate z barvnimi modnimi dodatki. Ti bodo vnesli kanček razigranosti, obenem pa ne bodo drastično posegali v vaš običajen slog oblačenja.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?