Qlandia

Prava ura za pravega moškega

Ura že dolgo nima več samo uporabne vrednosti. Je modni dodatek, pogosto pa tudi statusni simbol, ki njenega lastnika postavi v določen družbeni sloj.

V koraku s časom

Z dnevnim določanjem časa so začeli Sumerci in Egipčani, ki so si pri tem pomagali s soncem in sencami obeliskov. Danes pa nas merjenje časa spremlja skoraj na vsakem koraku. Najpogosteje uporabljan časomer je kar mobilni telefon, zapestne ure pa zaokrožijo stajling in mu dodajo piko na i.

Pestra ponudba

Ponudba moških ur je raznolika – v videzu in dodatnih funkcijah, tako je izbira povsem prepuščena posamezniku in njegovim osebnim preferencam. Številčnica z velikim premerom ali digitalen prikaz časa? Usnjen, silikonski ali kovinski pas? Odločitev vsekakor ni enostavna.

Prestiž blagovnih znamk

Poseben segment so luksuzne ure prestižnih blagovnih znamk. Pogosto imajo enako veljavo kot znamka avtomobila, nemalokrat pa tudi primerljivo ceno. So neke vrste »statement«, ki o lastniku povejo točno tisto, kar si želi – stopnjo izobrazbe, finančno stanje, družbeni krog, v katerem se giblje.


Obiščite eno izmed trgovin z nakitom in modnimi dodatki v Qlandii

 Ura kot darilo 

Zapestna ura je primerno darilo za posebne priložnosti kot so obletnice, »okrogli« rojstni dnevi in poslovni dosežki. Pred nakupom se prepričajte, kakšna sta modni okus in stil bodočega lastnika ter nenazadnje, kakšne so njegove želje. S svetovalcem v trgovini se pogovorite o prednostih in slabostih posameznega modela, pred izbiro pa ne pozabite v ozir vzeti tudi poklica, ki ga obdarovanec opravlja. Če veliko dela z rokami, naj ura ne bo (pre)težka, pašček naj bo udoben, njegovo zapiranje pa hitro in enostavno.

 Ne pozabite!
 Najboljše darilo, ki ga lahko podarite najbližjim, je seveda (vaš) čas. 

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?