Qlandia
Urejeni za apres-ski

Urejeni za apres-ski

Ohranite QL slog tudi, ko stopite iz smuči.

Si lahko zamislite boljšo protiutež turobni zimi kot lahkotno šviganje po belih pobočjih gorskih vrhov? Mi niti! Smučanje, bordanje, sankanje in drugi zimski športi so pravi balzam za dušo in odličen recept za izničenje posledic pregrešnih prazničnih dni. Ena naših najljubših aktivnosti smučarskih dni so zagotovo apres-ski druženja in zabave. Ko se dan počasi levi v večer in smučke pospravimo, je čas, da na dan privlečemo svoj QL snežni slog in zablestimo tudi izven snežnih strmin.

Visoke petke in glamurozne obleke pustite doma. Za zabavo ob snežnih strminah se modno združi s funkcionalnim in, zakaj pa ne, nekoliko predrznim. Oblecite se v več slojih tanjših oblačil. Ta naj bodo taka, da boste vsak sloj posebej lahko sproščeno nosili. Dajte si duška z raznoraznimi pajkicami, puloverji iz kašmira, izvirnimi sončnimi očali (na snežne stylinge se odlično podajo sončna očala v obliki mačjih oči) in (umetnim) krznom v vseh mogočih oblikah. Ne pozabite na toplo nepremočljivo obutev, v kateri vam na zasneženih strminah in gozdnih poteh ne bo spodrsnilo.

Poglejte si naše QL predloge za popoln apres-ski slog.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?