Qlandia
Specializirana prodajalna

Rayher

Rayher

V Rayherju najdete vse za ustvarjanje.

V Sloveniji je poleg trgovin v Ljubljani, Kopru in Novi Gorici to že četrta poslovalnica in podjetje je slovenskim ljubiteljem in predvsem ljubiteljicam ustvarjanja že dobro poznano. Poleg ponudbe matičnega podjetja Rayher, ki obsega preko 20.000 različnih artiklov, so vam na voljo tudi ostali najkakovostnejši materiali svetovnih in domačih proizvajalcev. Dejavnost podjetja Rayher Adria pa ni zgolj trgovina, ampak je usmerjena tudi v razvoj novih izdelkov, izobraževanja v obliki delavnic in kreativnih šol ter spodbujanje in promocija domačih hobby in art ustvarjalcev. Redne tedenske predstavitve in delavnice vam nudijo vpogled v raznovrstne materiale in spoznavanje novih tehnik. Strokovnost in prijaznost našega prodajno svetovalnega osebja vam zagotavlja prijetne nakupe in veliko novih ustvarjalnih idej.

DELOVNI ČAS
PON - PET: 9.00 - 20.00 

Kontakt
Rayher Adria, d.o.o.
Tel: 07/620 05 41
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto