Qlandia
Vse za dom

Vitapur

Vitapur

Vitapur že od leta 2005 predstavlja vodilno blagovno znamko na področju izdelkov za spanje, dom in prosti čas.

Vitapur – dokazana kakovost za ugodno ceno
V Vitapurju že od leta 2005 razvijamo izdelke za dom in prosti čas, s katerimi dvigujemo kakovost življenja Slovenk in Slovencev, svojo ponudbo pa smo v preteklih letih razširili tudi na mednarodna tržišča.
Danes Vitapurjevi vrhunski izdelki osrečujejo stranke na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, v Črni gori in v Romuniji. Delujemo tudi v regijah zahodne in srednje Evrope in osvajamo ameriške trge.
Naš slogan »Passion for living« sporoča, da nas pri oblikovanju ponudbe vodi strast do boljšega bivanja. Svojim kupcem ponujamo najboljše za zelo ugodno ceno.

Vitapur – največji proizvajalec ležišč v Sloveniji

Na ležišča Hitex prisega ogromno zadovoljnih kupcev vseh generacij. Izbirate lahko med ležišči iz lateksa, hladno stisnjene pene in žepkastih vzmeti. 

V Vitapurjevi ponudbi poiščite naslednje kakovostne znamke:

  • Znamke Vitapur, Vitapur Familyin Hitex zagotavljajo boljše udobje v spalnici. V ponudbi najdete vzglavnike, odeje, posteljnino, ležišča, letvena dna, nadvložke in zaščite za ležišča.
  • Z znamko Rosmarino vpeljujemo premium standard pri pripravi zdrave in okusne hrane. Rosmarino v vašo kuhinjo prinaša vrhunsko posodo, nože, zajemalke, kuhalnice, deske za rezanje, pekače, strgala, ekstraktorje, posode za shranjevanje in široko žar ponudbo …
  • Pod našim okriljem raste tudi priznana blagovna znamka Svilanit, ki ponuja vrhunski kuhinjski in kopalniški tekstil. V ponudbi poiščite brisače, kopalne plašče, kuhinjske krpe, predpasnike in mnogo drugega.
  • V ponudbi za dom smo pripravili široko izbiro dekorativnih odej in vzglavnikov, pa tudi kakovostne pripomočke za čiščenje Kvikk, nogavice, copate in potovalni program kovčkov, nahrbtnikov ter ostalih izdelkov za prosti čas Scandinavia. Številne izdelke za prosti čas najdete tudi pod blagovno znamko NES.
  • Poskrbeli smo tudi za izbrano ponudbo otroških izdelkov. Ponujamo vse za spalno udobje naših najmlajših, razvijamo pa tudi igrače blagovne znamke 4Kiddo, ki obsega kocke za sestavljanje in plišaste igrače.
Vsem našim izdelkom je skupno, da so izdelani po najvišjih standardih. Pri tem težimo k večanju ponudbe izdelkov iz naravnih materialov.

Vitapur – Spletni trgovec leta 2016
Vitapurjeve trgovine po vsej Sloveniji vabijo, da preizkusite ležišča Hitex in si ogledate pestro ponudbo ugodnih izdelkov za dom in prosti čas. Nakupujete pa lahko tudi v spletni trgovini, ki je v kategoriji Dom&Vrt leta 2016 prejela laskavi naziv Spletni trgovec leta 2016.

Kontakt
AD Vita, d.o.o.
Tel: 059 342 795
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
VITAPUR
VITAPUR FAMILY
HITEX
ROSMARINO
SVILANIT
KVIKK
SCANDINAVIA
NES
4 KIDDO
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto