Qlandia
Specializirana prodajalna

Proteini.si Shop

Proteini.si Shop

Trgovina s športno prehrano, oblačili in pripomočki

Proteini.si smo v 12-ih letih postali najbolj prepoznavna blagovna znamka na področju športne prehrane in dodatkov za zdrav ter športen način življenja. Pohvalimo se lahko z bogato ponudbo prehrane tako za vrhunske športnike kot tudi za rekreativce in za vse tiste, ki se zavedajo pomena zdrave, uravnotežene in športne prehrane. Našim uporabnikom nudimo proizvode visoke kvalitete in po ugodnih cenah. Prijazni in strokovno usposobljeni prodajalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri izdelkov za zdrav in aktiven način življenja.
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto