Qlandia
Specializirana prodajalna

Proteini.si Shop

Proteini.si Shop

Trgovina s športno prehrano, oblačili in pripomočki

Proteini.si smo v 12-ih letih postali najbolj prepoznavna blagovna znamka na področju športne prehrane in dodatkov za zdrav ter športen način življenja. Pohvalimo se lahko z bogato ponudbo prehrane tako za vrhunske športnike kot tudi za rekreativce in za vse tiste, ki se zavedajo pomena zdrave, uravnotežene in športne prehrane. Našim uporabnikom nudimo proizvode visoke kvalitete in po ugodnih cenah. Prijazni in strokovno usposobljeni prodajalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri izdelkov za zdrav in aktiven način življenja.
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto