Qlandia
Šport in prosti čas

Sport Vision

Sport Vision

Široka izbira športne obutve, oblačil in dodatkov za vse starosti.

Trgovina Sport Vision je pravo mesto za športne navdušence in vse, ki si to želijo postati. Široka izbira športne obutve, oblačil in dodatkov za vse starosti, začetnike kot tudi profesionalce je njihov ključ, do zadovoljstva vsakega kupca. Tu lahko najdete priznane svetovne blagovne znamke kot so: Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, New Balance, Ellesse, Icepeak in mnoge druge. Podjetje Sport Vision je bilo ustanovljeno leta 1996 in je vodilno podjetje na področju športne obutve, oblačil in ostale opreme na področju Balkana. Poslovalnice lahko najdete v 9 državah – Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški, Makedoniji, Albaniji, Črni gori, Bolgariji in Romuniji, kar dokazuje samo uspešnost podjetja. Pridite in se prepričajte sami!
Kontakt
Tomas sport 2 d.o.o
Tel: 041 788 365
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
8840 Altitude
Adidas
Colmar
Converse
Havaianas
Ipanema
Hoka One One
Icepeak
Jordan
Merrell
New Balance
New Era
Nike
Puma
Reebok
Salomon
Speedo
Under Armour
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto