Qlandia
Šport in prosti čas

Sport Vision

Sport Vision

Široka izbira športne obutve, oblačil in dodatkov za vse starosti.

Trgovina Sport Vision je pravo mesto za športne navdušence in vse, ki si to želijo postati. Široka izbira športne obutve, oblačil in dodatkov za vse starosti, začetnike kot tudi profesionalce je njihov ključ, do zadovoljstva vsakega kupca. Tu lahko najdete priznane svetovne blagovne znamke kot so: Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, New Balance, Ellesse, Icepeak in mnoge druge. Podjetje Sport Vision je bilo ustanovljeno leta 1996 in je vodilno podjetje na področju športne obutve, oblačil in ostale opreme na področju Balkana. Poslovalnice lahko najdete v 9 državah – Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški, Makedoniji, Albaniji, Črni gori, Bolgariji in Romuniji, kar dokazuje samo uspešnost podjetja. Pridite in se prepričajte sami!
Kontakt
Tomas sport 2 d.o.o
Tel: 041 788 365
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
8840 Altitude
Adidas
Colmar
Converse
Havaianas
Ipanema
Hoka One One
Icepeak
Jordan
Merrell
New Balance
New Era
Nike
Puma
Reebok
Salomon
Speedo
Under Armour
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto