Qlandia
Otroška oblačila in oprema

Baby Center

Baby Center

Baby Center - vse na enem mestu za nosečnice in otroke!

Baby Center d.o.o. je zasebno trgovsko podjetje, ki je iz leta v leto raslo in postalo vodilno podjetje na slovenskem trgu s prodajo izdelkov za nosečnice in otroke od rojstva do osmih let starosti. Ena naših glavnih konkurenčnih prednosti je veriga maloprodajnih trgovin s konceptom "vse na enem mestuza nosečnice in otroke.

Smo ekskluzivni zastopnik na slovenskem trgu za mnoge priznane mednarodne blagovne znamke. Tako lahko kupci v naših trgovinah izbirajo med vrhunsko opremo,kakovostnimi pripomočki za dojenčke in mamice, kozmetikohranooblačili, obutvijo in pohištvom ter igračami za vse starosti. Novi katalog s široko paleto zunanjih igral, koles in ostalih izdelkov iz poletnega programa poiščite v trgovinah Baby Center ali tukaj.

Spodbujamo potenciale ter kreativen in zdrav razvoj otrok. Zagotavljamo popolne storitve, nudimo odlično svetovanje ter celostno izbiro kakovostnih in varnih izdelkov, s katerimi želimo omogočiti srečno, varno in igrivo otroštvo. Z osebnim pristopom našega prodajnega osebja skušamo ustvariti družini prijazne trgovine.

V številnih maloprodajnih enotah, ki poslujejo po celi Sloveniji ter na Hrvaškem ter preko spleta, želimo nuditi našim kupcem vse kar potrebujejo za nego in razvoj svojih malčkov. V Sloveniji imamo široko maloprodajno mrežo ter spletno trgovino, ki nudi kupcem številne nasvete in udoben nakup iz domačega naslanjača. V letu 2012 pa smo odprli tudi dve trgovini Baby Center v Zagrebu ter spletno trgovino. Danes na hrvaškem trgu za veselje družin in malčkov skrbijo že v šestih poslovalnicah Baby Centra. 

Za vse vaše želje in izkušnje, ki bi jih želeli deliti z nami, vas prosimo, da nam jih sporočite na brezplačno telefonsko številko 080 28 81.

S prijaznim nasmehom in strokovnim pristopom naših prodajalcev želimo uresničiti vse vaše želje in potrebe.

Vam in vašim malčkom pa želimo čim več lepih trenutkov v naših trgovinah!

Vaš Baby Center
Kontakt
Baby Center d.o.o.
Tel: (07) 371 91 04
Fax: (07) 371 91 05
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Cybex
Britax Römer
Maxi-Cosi
Stokke
Joolz
Bugaboo
Mutsy
Minoti
Cool Club
Pediped
s.Oliver
Esprit
Bebe-Jou
Philips AVENT
Theraline
Tommee Tippee
Klups
Lego
Tiny Love
Smart Trike
IMC Toys
Samsung
HTC
Sony
Huawei
Lenovo
Golla
Chameleon
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Novo mesto