Qlandia
Modna oblačila/obutev

Takko Fashion

Takko Fashion

Oblačila in modni dodatki.

Podjetje Takko Fashion šteje že več kot 30 let med najuspešnejše trgovce z modo. V trgovinah Takko Fashion najdete privlačna oblačila in modne dodatke za vso družino ter dobro razmerje med ceno in kakovostjo.

Tako kot je razgiban vsakdan naših kupcev, je razgibana oziroma raznolika naša ponudba. Naši kupci si želijo modnih, udobnih oblačil, v katerih se dobro počutijo, mi pa jim nudimo kolekcije, ki jim omogočajo, da z enim nakupom zadovoljijo svoje različne modne potrebe. Modna oblačila, ki jih je mogoče dobro komninirati in ustrezajo širšemu modnemu okusu so v osprednju naših kolekcij, ki so sestavljene izključno iz lastnih blagovnih znamk in so jih zasnovali naši hišni modni oblikovalci.

Naši kupci pri nas najdejo pristno modo, ki se ujema z njihovim življenjem. Posamezne kolekcije dopolnjuje velika izbira modnih dodatkov in spodnjega perila. 

V našem podjetju stavimo na dobro kakovost, privlačne cene in modno raznolikost.

Kontakt
Takko Fashion d.o.o.
Tel: (07) 337 35 65
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto