Qlandia
Vse za dom

Studio Dormeo

Studio Dormeo

Izdelki za dobro spanje in prijetno bivanje.

Blagovna znamka Dormeo svojim kupcem zagotavlja zdrav in udoben spanec ter lepše bivanje v spalnici in zunaj nje. Svoje izdelke izdeluje iz inovativnih, naravnih materialov po postopkih, ki zagotavljajo dolgoletno garancijo.

Njihova vrhunska ležišča, odeje in vzglavniki bodo navdušili še tako zahtevne kupce. 

Kontakt
Studio Moderna d.o.o.
Tel: (07) 373 10 49
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Dormeo
Delimano
Rovus
Wellneo
Kosmodisk
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto