Qlandia
Vse za dom

Studio Dormeo

Studio Dormeo

Izdelki za dobro spanje in prijetno bivanje.

Blagovna znamka Dormeo svojim kupcem zagotavlja zdrav in udoben spanec ter lepše bivanje v spalnici in zunaj nje. Svoje izdelke izdeluje iz inovativnih, naravnih materialov po postopkih, ki zagotavljajo dolgoletno garancijo.

Njihova vrhunska ležišča, odeje in vzglavniki bodo navdušili še tako zahtevne kupce. 

Kontakt
Studio Moderna d.o.o.
Tel: (07) 373 10 49
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Dormeo
Delimano
Rovus
Wellneo
Kosmodisk
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto