Qlandia
Vse za dom

Studio Dormeo

Studio Dormeo

Izdelki za dobro spanje in prijetno bivanje.

Blagovna znamka Dormeo svojim kupcem zagotavlja zdrav in udoben spanec ter lepše bivanje v spalnici in zunaj nje. Svoje izdelke izdeluje iz inovativnih, naravnih materialov po postopkih, ki zagotavljajo dolgoletno garancijo.

Njihova vrhunska ležišča, odeje in vzglavniki bodo navdušili še tako zahtevne kupce. 

Kontakt
Studio Moderna d.o.o.
Tel: (07) 373 10 49
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Dormeo
Delimano
Rovus
Wellneo
Kosmodisk
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto