Qlandia
Modna oblačila/obutev

Prodajalna ONAON

Prodajalna ONAON

Prodaja modne konfekcije.

Kupcem nudimo predvsem visokokvalitetno modno oblikovano blago, proizvedeno v zelo majhnih serijah, katerega proizvodnjo v celoti organiziramo sami. V okviru lastne razvojne dejavnosti koncipiramo izdelke pod tremi blagovnimi znamkami, in sicer: ONA plus, ONA - elegance, ONAON.

Prizadevamo si kupcu ponuditi kvalitetno blago po konkurenčnih cenah.

ONAON za vsak žep, vsako postavo in vsak okus.

Kontakt
ONAON d.o.o.
Tel: (01) 52 02 640
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
ONAON
Concept k
Cabano
La Vista
Moira
Astibo
Apanage
Pletenine Špenko
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto