Qlandia
Modna oblačila/obutev

Prodajalna ONAON

Prodajalna ONAON

Prodaja modne konfekcije.

Kupcem nudimo predvsem visokokvalitetno modno oblikovano blago, proizvedeno v zelo majhnih serijah, katerega proizvodnjo v celoti organiziramo sami. V okviru lastne razvojne dejavnosti koncipiramo izdelke pod tremi blagovnimi znamkami, in sicer: ONA plus, ONA - elegance, ONAON.

Prizadevamo si kupcu ponuditi kvalitetno blago po konkurenčnih cenah.

ONAON za vsak žep, vsako postavo in vsak okus.

Kontakt
ONAON d.o.o.
Tel: (01) 52 02 640
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
ONAON
Concept k
Cabano
La Vista
Moira
Astibo
Apanage
Pletenine Špenko
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA



QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA



Novo mesto