Qlandia
Ure/nakit/modni dodatki

Samsonite

Samsonite

Širok izbor kovčkov, torbic ter drobne galanterije.

Samsonite je vodilni svetovni proizvajalec kovčkov, potovalnih in poslovnih torb ter dodatkov, ki združujejo najbolj inovativne rešitve in najsodobnejšo tehnologijo oblikovanja, za katero stoji izjemna kakovost. Poleg Samsonite so vam v naši trgovini na voljo še druge priznane blagovne znamke kot so American Tourister, Calvin Klein ipd.

V trgovini Samsonite boste našli vse kar potrebujete za udobna potovanja, moden vsakdan ali naporen poslovni delovnik. 

Kontakt
Toko d.o.o.
Tel: (07) 371 91 06
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Samsonite
Lacoste
American Tourister
Antler
Toko
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto