Qlandia
Ostalo

Megamarket Interspar

Megamarket Interspar

Trgovina z živili.

Vse na enem mestu! V novi trgovini Interspar boste lahko izbirali med pestro ponudbo izdelkov in širokim izborom priznanih blagovnih znamk, ki vam bodo na voljo po ugodnih cenah. V trgovini lahko najdete odlično ponudbo živilskih in ostalih izdelkov za vsakdanje življenje. Nova trgovina vam na 3600 m2 nudi veliko novosti. Tiste z manj časa bo že pred vhodom pričakal posebnegi oddelek "Spar To Go", s številnimi že pripravljenimi jedmi in pestrim izborom različnih toplih napitkov, vse pa lahko preprosto vzamete s seboj! Vljudno vabljeni!
Kontakt
Spar Slovenija d.o.o.
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
S-Budget
SPAR Vital
SPAR Natur*pur
S-Budget
SPAR Natur*Pur
SPAR Premium
Beauty Kiss
SUN KISS
Silky Touch
Splendid
Scotty
Molly
Fiffy
Sparky
Copycat
Pascarel
Everton
Rubin
Simpex
Gourmet
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto