Qlandia
Ostalo

Loterija Slovenije

Loterija Slovenije

Posredovanje pri prodaji iger na srečo.

Loterija Slovenije je največji prireditelj klasičnih iger na srečo v Sloveniji, med katerimi je najbolj znana igra Loto. Dobitke izplačujemo takoj in v enkratnem znesku. Poleg Lota naš prodajni program sestavljajo še igre Astro, 3x3 plus 6, Deteljica in srečke. Velik del sredstev, pridobljenih iz naslova prirejanja klasičnih iger na srečo, namenjamo invalidskim, humanitarnim in športnim organizacijam.

Kontakt
Vlasta Kink s.p.
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Loto
3x3 plus 6
Deteljica
Ekspres loterija
Kviz srečka
Izredna srečka
Astro
Hip loterija
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto