Qlandia
Gostinstvo

Vinoteka Šturm

Vinoteka Šturm

Ponudba vin, degustacije, nakup vina za domov.

Ponudba vin krovne blagovne znamke ŠTURM, degustacije in pokušine vseh vin na kozarec, nakup vina za domov, darilni vinski program, prodaja pripomočkov za postrežbo vina (odpirači, kozarci ipd.).

Vinoteka pa bo zastopala tudi zainteresirane belokranjske vinogradnike, prav tako najbolj znane slovenske kot tudi svetovno znane tuje znamke. Ves čas pa bo v ponudbi veliko brezalkoholnih napitkov in kava.
Kontakt
Grajska klet Lidija Šturm s.p.
Tel: (031) 632 470
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Šturm
Prepovedan sadež
Ana
Akord
Vicas
Metliška črnina
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto