Qlandia
Gostinstvo

Vinoteka Šturm

Vinoteka Šturm

Ponudba vin, degustacije, nakup vina za domov.

Ponudba vin krovne blagovne znamke ŠTURM, degustacije in pokušine vseh vin na kozarec, nakup vina za domov, darilni vinski program, prodaja pripomočkov za postrežbo vina (odpirači, kozarci ipd.).

Vinoteka pa bo zastopala tudi zainteresirane belokranjske vinogradnike, prav tako najbolj znane slovenske kot tudi svetovno znane tuje znamke. Ves čas pa bo v ponudbi veliko brezalkoholnih napitkov in kava.
Kontakt
Grajska klet Lidija Šturm s.p.
Tel: (031) 632 470
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Šturm
Prepovedan sadež
Ana
Akord
Vicas
Metliška črnina
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto