Qlandia
Gostinstvo

Vinoteka Šturm

Vinoteka Šturm

Ponudba vin, degustacije, nakup vina za domov.

Ponudba vin krovne blagovne znamke ŠTURM, degustacije in pokušine vseh vin na kozarec, nakup vina za domov, darilni vinski program, prodaja pripomočkov za postrežbo vina (odpirači, kozarci ipd.).

Vinoteka pa bo zastopala tudi zainteresirane belokranjske vinogradnike, prav tako najbolj znane slovenske kot tudi svetovno znane tuje znamke. Ves čas pa bo v ponudbi veliko brezalkoholnih napitkov in kava.
Kontakt
Grajska klet Lidija Šturm s.p.
Tel: (031) 632 470
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Šturm
Prepovedan sadež
Ana
Akord
Vicas
Metliška črnina
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto