Qlandia
Knjigarna/papirnica

Mladinska knjiga

Mladinska knjiga

Knjigarna in papirnica Mladinska knjiga.

Bogat izbor knjig domačih in tujih avtorjev, raznolika ponudba papirniških izdelkov, s poudarkom na kreativnosti in didaktiki. Seveda boste v naši enoti našli tudi vse za šolo, pa tudi veliko izbiro daril za vsakogar.

Toplo vabljeni v prijeten ambient med barvite kolekcije izdelkov in bogato založene knjižne police, kjer vam bo strokovno prodajno osebje z veseljem pomagalo pri izbiri in bo nakupovanje postalo doživetje.
Kontakt
Mladinska knjiga Trgovina d.o.o.
Tel: (07) 393 11 40
Fax: (07) 393 11 41
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Lonely planet
Pelikan
Parker
Raeder
Dakine
Moleskine
Paperblanks
National Geographic
Lyra
Faber Castell
Staedtler
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto