Qlandia
Modna oblačila/obutev

Geox

Geox

Nosite Geox in spoznajte nov občutek ugodja.

Gotovo ste že zasledili slogan GEOX DIHA. Pa veste zakaj ga pri GEOX-u  tako samozavestno uporabljamo? Zato, ker njihov  patent revolucionarne vodoodporne membrane,  preprečuje potenje vaših nog in dostop vode v čevelj.  GEOX DIHA  - čevlji za vaše dobro počutje in udobje.

Čevlji z gumijastim podplatom, predstavljenim pred več kot 50 leti, so s tehnološkim dosežkom vodoodporne obutve, ki ohrani nogo suho in toplo, spremenili življenje milijonom ljudem. Kljub temu so noge še vedno ostale mokre, tokrat zaradi potenja, kajti tretja največja skupina žlez za potenje je ravno na podplatu. Geox je na to težavo odgovoril s preprostim vendar revolucionarnim patentom.

Geox breathes® patendted system – mikroskopsko majhne luknjice v gumijastem podplatu dopuščajo pronicanje potu. Zaščitna membrana, izdelana iz posebnega poroznega materiala, pot skozi vložek vsrka in ga v obliki vodnih hlapov izpusti iz čevlja, istočasno pa preprečuje dostop vode v notranjost obutve.
Ta sistem omogoča, da noga v obutvi Geox diha in jo s tem ohranja suho.

NOSITE GEOX IN SPOZNAJTE NOV OBČUTEK UGODJA.

Moški: Moška linija Geox nudi eleganco, ki je rezultat napredne tehnologije in odgovor na želje po stilu, uporabnosti in raznolikosti moderne hoje!

  • moška moda: MOŠKI ČEVLJI (športni, elegantni ter šprtno-elegantni čevlji) IN JAKNE GEOX

Ženski: GEOX je razvil ženske modele, da bi izpolnil  pričakovanja po uporabnosti 24/7. Obutev skrbi za vse priložnosti, cel dan, vsak dan, vključno s šik prefinjenostjo za delovni sestanek, udoben stil v trenutkih sprostitve ali za dolgotrajno eleganco v času, ki ga preživimo na prostem.

  • ženska moda: ŽENSKI ČEVLJI (športni, elegantni ter šprtno-elegantni čevlji)  IN JAKNE GEOX

Otroški: Geoxovi otroški čeveljčki pomagajo njihovim nogicam, da dihajo in jim omogočajo naravno prezračevanje, zahvaljujoč patentiranemu podplat.

  • otroška moda: OTROŠKI ČEVLJI GEOX
  • dodatki k modni reviji: MOŠKE IN ŽENSKE TORBICE, DENARNICE, PASOVI IN ŠALI ZNAMKE GEOX
Kontakt
GEOSLO trgovina, d.o.o.
Tel: 05 905 14 60
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Geox
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto