Qlandia
Otroška oblačila in oprema

Otroška trgovina s.Oliver

Otroška trgovina s.Oliver

Prodaja otroškega tekstila in obutve.

S.Oliver je znan po svojih naravnih in kakovostnih materialih, kateri nudijo vašemu otroku udobje in sproščenost. Kolekcije so trendy in moderne. Otroška trgovina s.Oliver ponuja 3 različne linije, ki so namenjene različnim starostnim obdobjem. Linija Baby ponuja velikostne številke do 2.  leta starosti, linija Kids pa do 6. leta starosti. Najstniška linija pa že pozorno spremlja modne  trende v svetu odraslih in jih prilagajala otroškemu ritmu življenja. Linije imajo letno dvanajst kolekcij.  Ponujamo tudi modne dodatke, to so pasovi, rutke, klobučki ter kape, šali in rokavičke, dežniki in športne torbe. Da bo vsak nov dan poln doživetij v udobnih oblačilih s.Oliver. 

Obiščite nas na facebooku:  facebook.com/s.OliverSlovenia

Kontakt
S.OLIVER SLO D.O.O.
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Baby
Kids
Teens
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto