Qlandia
Otroška oblačila in oprema

Otroška trgovina s.Oliver

Otroška trgovina s.Oliver

Prodaja otroškega tekstila in obutve.

S.Oliver je znan po svojih naravnih in kakovostnih materialih, kateri nudijo vašemu otroku udobje in sproščenost. Kolekcije so trendy in moderne. Otroška trgovina s.Oliver ponuja 3 različne linije, ki so namenjene različnim starostnim obdobjem. Linija Baby ponuja velikostne številke do 2.  leta starosti, linija Kids pa do 6. leta starosti. Najstniška linija pa že pozorno spremlja modne  trende v svetu odraslih in jih prilagajala otroškemu ritmu življenja. Linije imajo letno dvanajst kolekcij.  Ponujamo tudi modne dodatke, to so pasovi, rutke, klobučki ter kape, šali in rokavičke, dežniki in športne torbe. Da bo vsak nov dan poln doživetij v udobnih oblačilih s.Oliver. 

Obiščite nas na facebooku:  facebook.com/s.OliverSlovenia

Kontakt
S.OLIVER SLO D.O.O.
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Baby
Kids
Teens
Popust v s.Oliverju
Popust v s.Oliverju
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto