Qlandia
Otroška oblačila in oprema

Otroška trgovina s.Oliver

Otroška trgovina s.Oliver

Prodaja otroškega tekstila in obutve.

S.Oliver je znan po svojih naravnih in kakovostnih materialih, kateri nudijo vašemu otroku udobje in sproščenost. Kolekcije so trendy in moderne. Otroška trgovina s.Oliver ponuja 3 različne linije, ki so namenjene različnim starostnim obdobjem. Linija Baby ponuja velikostne številke do 2.  leta starosti, linija Kids pa do 6. leta starosti. Najstniška linija pa že pozorno spremlja modne  trende v svetu odraslih in jih prilagajala otroškemu ritmu življenja. Linije imajo letno dvanajst kolekcij.  Ponujamo tudi modne dodatke, to so pasovi, rutke, klobučki ter kape, šali in rokavičke, dežniki in športne torbe. Da bo vsak nov dan poln doživetij v udobnih oblačilih s.Oliver. 

Obiščite nas na facebooku:  facebook.com/s.OliverSlovenia

Kontakt
S.OLIVER SLO D.O.O.
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Baby
Kids
Teens
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto