Qlandia
Knjigarna/papirnica

Knjigarna Felix

Knjigarna Felix

Učila.

Knjigarna Felix v Qlandii v Novem mestu je na več kot 400 m2 največja knjigarna založbe Učila in največja knjigarna s kavarno v Sloveniji. V njej lahko kupci izbirajo med več kot 20.000 naslovi slovenskih in tujih knjižnih uspešnic. Poleg tega lahko posežejo po različnih akcijskih ponudbah, pridejo po pisarniški material, miselne igre, rokovnike in darila. Vse to pa se imenitno zaokroži ob dišeči kavi z mamljivo sladico…
Kontakt
Učila International, Založba, d.o.o.
Tel: (06) 424 24 18
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto