Qlandia
Knjigarna/papirnica

Knjigarna Felix

Knjigarna Felix

Učila.

Knjigarna Felix v Qlandii v Novem mestu je na več kot 400 m2 največja knjigarna založbe Učila in največja knjigarna s kavarno v Sloveniji. V njej lahko kupci izbirajo med več kot 20.000 naslovi slovenskih in tujih knjižnih uspešnic. Poleg tega lahko posežejo po različnih akcijskih ponudbah, pridejo po pisarniški material, miselne igre, rokovnike in darila. Vse to pa se imenitno zaokroži ob dišeči kavi z mamljivo sladico…
Kontakt
Učila International, Založba, d.o.o.
Tel: (06) 424 24 18
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto