Qlandia
Knjigarna/papirnica

Knjigarna Felix

Knjigarna Felix

Učila.

Knjigarna Felix v Qlandii v Novem mestu je na več kot 400 m2 največja knjigarna založbe Učila in največja knjigarna s kavarno v Sloveniji. V njej lahko kupci izbirajo med več kot 20.000 naslovi slovenskih in tujih knjižnih uspešnic. Poleg tega lahko posežejo po različnih akcijskih ponudbah, pridejo po pisarniški material, miselne igre, rokovnike in darila. Vse to pa se imenitno zaokroži ob dišeči kavi z mamljivo sladico…
Kontakt
Učila International, Založba, d.o.o.
Tel: (06) 424 24 18
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto