Qlandia
Otroška oblačila in oprema

Okaidi

Okaidi

Otroška oblačila, čevlji in modni dodatki do 14 let.

Okaidi je francoska znamka otroških oblačil. Je univerzalna, kreativna in spoštuje vsakega otroka:

  • Dobra znamka / ponuditi najboljše po najboljših cenah.
  • Identiteta / spoštovati vsakega otroka, njihov okus ter identiteto. Ideje / ponuja vedno kreativne in inovativne modne ideje za vse.
  • Okaidi je znamka, polna ljubezni in pozornosti do naših najmlajših.
  • Ljubezen / ponuditi najboljšo znamko in poskrbeti, da je dostopna vsem mamicam.
Kontakt
Tinkal d.o.o.
Tel: (07) 384 47 32
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Obaibi
Okaidi
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto