Qlandia
Kozmetični salon/frizer

Simple

Simple

Kvalitetna storitev za dostopno ceno.

Frizerski saloni SIMPLE so najsodobnejši in najaktualnejši  saloni v nakupovalnih centrih po Sloveniji in v tujini. Najnovejše tehnike striženja, koloracije in oblikovanja las so vam na voljo v vseh naših salonih. Trudimo se, da bi bile naše storitve prilagojene samo vašim potrebam. 

Naši stilisti imajo vizijo in talent  ter se neprestano izobražujejo da  bi lahko oblikovali Vaše lase. Poleg tega vam bodo svetovali in vam zaupali trike, kako so lahko vaši lasje videti čudovito vsak dan. 

Preverite, kaj lahko saloni SIMPLE naredijo za vas. Z veseljem vam bomo ugodili. 

Frizerski saloni SIMPLE
Kontakt
Sojer d.o.o.
Tel: (07) 332 70 02
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
L’Oreal
Schwarzkopf
Paul Mitchell
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto