Qlandia
Kozmetični salon/frizer

Simple

Simple

Kvalitetna storitev za dostopno ceno.

Frizerski saloni SIMPLE so najsodobnejši in najaktualnejši  saloni v nakupovalnih centrih po Sloveniji in v tujini. Najnovejše tehnike striženja, koloracije in oblikovanja las so vam na voljo v vseh naših salonih. Trudimo se, da bi bile naše storitve prilagojene samo vašim potrebam. 

Naši stilisti imajo vizijo in talent  ter se neprestano izobražujejo da  bi lahko oblikovali Vaše lase. Poleg tega vam bodo svetovali in vam zaupali trike, kako so lahko vaši lasje videti čudovito vsak dan. 

Preverite, kaj lahko saloni SIMPLE naredijo za vas. Z veseljem vam bomo ugodili. 

Frizerski saloni SIMPLE
Kontakt
Sojer d.o.o.
Tel: (07) 332 70 02
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
L’Oreal
Schwarzkopf
Paul Mitchell
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto