Qlandia
Kozmetični salon/frizer

Simple

Simple

Kvalitetna storitev za dostopno ceno.

Frizerski saloni SIMPLE so najsodobnejši in najaktualnejši  saloni v nakupovalnih centrih po Sloveniji in v tujini. Najnovejše tehnike striženja, koloracije in oblikovanja las so vam na voljo v vseh naših salonih. Trudimo se, da bi bile naše storitve prilagojene samo vašim potrebam. 

Naši stilisti imajo vizijo in talent  ter se neprestano izobražujejo da  bi lahko oblikovali Vaše lase. Poleg tega vam bodo svetovali in vam zaupali trike, kako so lahko vaši lasje videti čudovito vsak dan. 

Preverite, kaj lahko saloni SIMPLE naredijo za vas. Z veseljem vam bomo ugodili. 

Frizerski saloni SIMPLE
Kontakt
Sojer d.o.o.
Tel: (07) 332 70 02
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
L’Oreal
Schwarzkopf
Paul Mitchell
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto