Qlandia
Gostinstvo

Pralina

Pralina

Dnevno sveže sladice in sladoledi.

V kavarni in slaščičarni vas bomo razveseljevali z dnevno svežimi sladicami in sladoledi izpod spretnih in strokovnih rok naših slaščičark brez dodanih konzervansov, torte, drobno sladko in slano pecivo, pralineji in čokolada, sladoled in jogurt, topli sendviči.

Ponujamo vam pester izbor sveže stisnjenih sokov, frapejev, cocktailov, vrhunskih tujih in domačih vin, kave in toplih napitkov. Torte lahko naročite tudi za različne priložnosti, kot so poroka, rojstni dan, obhajilo, birma, krst ali pa si zgolj polepšate dan.
Kontakt
TOTAL d.o.o.
Tel: (041) 364 830
Fax: (031) 777 738
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto