Qlandia
Gostinstvo

Pralina

Pralina

Dnevno sveže sladice in sladoledi.

V kavarni in slaščičarni vas bomo razveseljevali z dnevno svežimi sladicami in sladoledi izpod spretnih in strokovnih rok naših slaščičark brez dodanih konzervansov, torte, drobno sladko in slano pecivo, pralineji in čokolada, sladoled in jogurt, topli sendviči.

Ponujamo vam pester izbor sveže stisnjenih sokov, frapejev, cocktailov, vrhunskih tujih in domačih vin, kave in toplih napitkov. Torte lahko naročite tudi za različne priložnosti, kot so poroka, rojstni dan, obhajilo, birma, krst ali pa si zgolj polepšate dan.
Kontakt
TOTAL d.o.o.
Tel: (041) 364 830
Fax: (031) 777 738
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto