Qlandia
Gostinstvo

Pralina

Pralina

Dnevno sveže sladice in sladoledi.

V kavarni in slaščičarni vas bomo razveseljevali z dnevno svežimi sladicami in sladoledi izpod spretnih in strokovnih rok naših slaščičark brez dodanih konzervansov, torte, drobno sladko in slano pecivo, pralineji in čokolada, sladoled in jogurt, topli sendviči.

Ponujamo vam pester izbor sveže stisnjenih sokov, frapejev, cocktailov, vrhunskih tujih in domačih vin, kave in toplih napitkov. Torte lahko naročite tudi za različne priložnosti, kot so poroka, rojstni dan, obhajilo, birma, krst ali pa si zgolj polepšate dan.
Kontakt
TOTAL d.o.o.
Tel: (041) 364 830
Fax: (031) 777 738
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto