Qlandia
Modna oblačila/obutev

Lisca

Lisca

Velika izbira ženskega perila.

V prijetnem ambientu prodajalne Lisca lahko izbirate med široko ponudbo perila Lisca in Cheek by Lisca, ki ga dopolnjuje barvit spalni program, v toplejših mesecih pa tudi trendovski modeli kopalk. Svojo garderobo lahko popestrite tudi z elegantnimi poslovnih bluzami in majicami. Nova Liscina prodajalna je urejena z mislijo na prijetno počutje - sledi Liscini filozofiji in je kar najbolj prijazna do obiskovalk.
Kontakt
Lisca d. d.
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Lisca
Cheek by Lisca
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto