Qlandia
Modna oblačila/obutev

Lisca

Lisca

Velika izbira ženskega perila.

V prijetnem ambientu prodajalne Lisca lahko izbirate med široko ponudbo perila Lisca in Cheek by Lisca, ki ga dopolnjuje barvit spalni program, v toplejših mesecih pa tudi trendovski modeli kopalk. Svojo garderobo lahko popestrite tudi z elegantnimi poslovnih bluzami in majicami. Nova Liscina prodajalna je urejena z mislijo na prijetno počutje - sledi Liscini filozofiji in je kar najbolj prijazna do obiskovalk.
Kontakt
Lisca d. d.
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Lisca
Cheek by Lisca
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto