Qlandia
Modna oblačila/obutev

Omara

Omara

Modna oblačila, obutev in drugi dodatki.

Trgovina Omara je nova konceptna blagovna znamka z izbranimi kosi za vsak žep in katerokoli priložnost. Prav taka, kot je vaša omara doma, intimna in dišeča, vas naša Omara čaka, da jo izpraznite: v centru Ljubljane na Nazorjevi ulici 5 v kompleksu Hotela Slon ter v novem priljubljenem nakupovalnem centru Qlandia. Naše stranke razvajamo z darilom ob nakupu ter brezplačnim modnim svetovanjem.
Kontakt
Elporo skupina d.o.o.
Tel: 059 961 298
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Pika Justinek
Italijanske blagovne znamke
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto