Qlandia
Modna oblačila/obutev

Omara

Omara

Modna oblačila, obutev in drugi dodatki.

Trgovina Omara je nova konceptna blagovna znamka z izbranimi kosi za vsak žep in katerokoli priložnost. Prav taka, kot je vaša omara doma, intimna in dišeča, vas naša Omara čaka, da jo izpraznite: v centru Ljubljane na Nazorjevi ulici 5 v kompleksu Hotela Slon ter v novem priljubljenem nakupovalnem centru Qlandia. Naše stranke razvajamo z darilom ob nakupu ter brezplačnim modnim svetovanjem.
Kontakt
Elporo skupina d.o.o.
Tel: 059 961 298
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Pika Justinek
Italijanske blagovne znamke
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto