Qlandia
Finančne storitve

Banka Sparkasse

Banka Sparkasse

Ponujamo različne bančne storitve.

Banka Sparkasse je del velike avstrijske bančne skupine Erste bank in Sparkassen, ki skupaj z Erste bank tvori eno največjih bančnih skupin jugovzhodne in osrednje Evrope. V Sloveniji nam zaupa že več kot 50.000 strank, ki jih s strokovnim svetovanjem in širokim naborom kakovostnih bančnih produktov ter storitev postavljamo v središče svojega delovanja.

Pri tem smo usmerjeni predvsem v moderne tržne poti poslovanja prek spleta, telefona in mobilnih svetovalcev ter v prilagajanje bančnih produktov željam in potrebam vsake stranke.

Delovni čas: 
ponedeljek - petek: 9:00 - 12:00 in 14:00 - 17:00
Kontakt
Banka Sparkasse d.d.
Tel: (07) 39 42 340
Fax: (07) 39 42 357
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto