Qlandia
Finančne storitve

Banka Sparkasse

Banka Sparkasse

Ponujamo različne bančne storitve.

Banka Sparkasse je del velike avstrijske bančne skupine Erste bank in Sparkassen, ki skupaj z Erste bank tvori eno največjih bančnih skupin jugovzhodne in osrednje Evrope. V Sloveniji nam zaupa že več kot 50.000 strank, ki jih s strokovnim svetovanjem in širokim naborom kakovostnih bančnih produktov ter storitev postavljamo v središče svojega delovanja.

Pri tem smo usmerjeni predvsem v moderne tržne poti poslovanja prek spleta, telefona in mobilnih svetovalcev ter v prilagajanje bančnih produktov željam in potrebam vsake stranke.

Delovni čas: 
ponedeljek - petek: 9:00 - 12:00 in 14:00 - 17:00
Kontakt
Banka Sparkasse d.d.
Tel: (07) 39 42 340
Fax: (07) 39 42 357
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto