Qlandia
Tehnika

Sgermobil, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije

Sgermobil, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije

Sgermobil, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije

Podjetje Sgerm d.o.o. je pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, ki posluje na kar 8 uspešnih prodajnih mestih po Sloveniji. V poslovalnici Qlandia Novo mesto lahko sklenete in uredite vsa naročniška razmerja Telekoma Slovenije, ponujamo pa tudi pestro izbiro dodatne opreme za široko paleto mobilnih aparatov. 


Obiščite nas in naša ekipa vam bo z veseljem svetovala pri nakupu mobilnega aparata, izbiri paketa ali dodatne opreme.

Kontakt
Sgerm d.o.o. - PE Qlandia Novo mesto
Tel: (051) 30 20 60
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Telekom
Samsung
Apple
myPhone
Sgermobil
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto