Qlandia
Tehnika

Sgermobil, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije

Sgermobil, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije

Sgermobil, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije

Podjetje Sgerm d.o.o. je pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, ki posluje na kar 8 uspešnih prodajnih mestih po Sloveniji. V poslovalnici Qlandia Novo mesto lahko sklenete in uredite vsa naročniška razmerja Telekoma Slovenije, ponujamo pa tudi pestro izbiro dodatne opreme za široko paleto mobilnih aparatov. 


Obiščite nas in naša ekipa vam bo z veseljem svetovala pri nakupu mobilnega aparata, izbiri paketa ali dodatne opreme.

Kontakt
Sgerm d.o.o. - PE Qlandia Novo mesto
Tel: (051) 30 20 60
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Telekom
Samsung
Apple
myPhone
Sgermobil
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto