Qlandia
Tehnika

Sgermobil, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije

Sgermobil, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije

Sgermobil, pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije

Podjetje Sgerm d.o.o. je pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, ki posluje na kar 8 uspešnih prodajnih mestih po Sloveniji. V poslovalnici Qlandia Novo mesto lahko sklenete in uredite vsa naročniška razmerja Telekoma Slovenije, ponujamo pa tudi pestro izbiro dodatne opreme za široko paleto mobilnih aparatov. 


Obiščite nas in naša ekipa vam bo z veseljem svetovala pri nakupu mobilnega aparata, izbiri paketa ali dodatne opreme.

Kontakt
Sgerm d.o.o. - PE Qlandia Novo mesto
Tel: (051) 30 20 60
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Telekom
Samsung
Apple
myPhone
Sgermobil
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto